Jorjo 8 #81 Отговорено 4 Ноември, 2010 Ще ходи ли някой утре? Щото аз имам намерение... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #82 Отговорено 4 Ноември, 2010 Аз евентулано мога да мина с евридеиката Е36та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #83 Отговорено 5 Ноември, 2010 Днеска беше много слабо.И тамън като си тръгвах куките преследвахо някакво пежо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #84 Отговорено 5 Ноември, 2010 Не съм видял темата, минах ама не съм спирал, ако решите утре може по-масово да заформим нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #85 Отговорено 5 Ноември, 2010 Аз засега си имам информатор и ако утре има народ ще дойда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #86 Отговорено 7 Ноември, 2010 (Редактирано) Нещо интересно аз пропсунах, че ходихме на пицария споделете какво стана имаше ли хора беше добро времето Редактирано 7 Ноември, 2010 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #87 Отговорено 7 Ноември, 2010 Хора имаше, имаше и Хонди но явно никой от клуба.2 Прелюда червен и син и едно купе като моето черно със сиви ленти. Въртяха се около колите ама не видях стикери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #88 Отговорено 9 Ноември, 2010 Неделя сме горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #89 Отговорено 9 Ноември, 2010 И аз съм с вас! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #90 Отговорено 10 Ноември, 2010 ok Момчиле ще те чакаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #91 Отговорено 10 Ноември, 2010 Чакайте....нали само петъка и съботата се събираха коли? Или и неделята вече? Я някой да ме светне по въпроса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #92 Отговорено 11 Ноември, 2010 Тази неделя е по специална за това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #93 Отговорено 14 Ноември, 2010 Айде ораа, довечера, който иска да заповяда на бензиностанция Петрол май беше, до Баумакса (щото имало некви заграждения)! Доколкото подразбрах, няма само да висиме а отиваме за малко адреналин! Опаа - 21.00ч - забрайх да кажа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #94 Отговорено 14 Ноември, 2010 Аз ще съм с бялата Мазда 323.Значи ние хондаджийте ще сме на Петрола така ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #95 Отговорено 14 Ноември, 2010 Аз ще съм с бялата Мазда 323.Значи ние хондаджийте ще сме на Петрола така ли?Доколкото знам, тая вечер няма да е масово, като петък и събота, а ще сме само подбрани хора, които ще се състезават! Не знам колко коли ще има но предполагам, че няма да са повече от 10! И всички марки ще сме заедно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #96 Отговорено 14 Ноември, 2010 (Редактирано) Ния сме там някаде 21:30 Редактирано 14 Ноември, 2010 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #97 Отговорено 14 Ноември, 2010 Горе долу стана срещата евала на Момчил CIVICwarrior държа се мъжката срещу ревизирана и с къси скорости и лек маховик астра C20XE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #98 Отговорено 14 Ноември, 2010 Горе долу стана срещата евала на Момчил CIVICwarrior държа се мъжката срещу ревизирана и с къси скорости и лек маховик астра C20XE Мерси баце, ама ако тоя не беше тръгнал 3 секунди преди мене резултата щеше да е друг! После направихме старт с Ауди А3 1.8Т той бил от нашите, а ние са чудехме каде да намериме такова Ауди! Резултата беше в моя полза до средата на 3-та после намалих заради светофара! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #99 Отговорено 15 Ноември, 2010 Да не е онова на моя познат тъмн о синиото той е бивш хондажия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #100 Отговорено 15 Ноември, 2010 Да не е онова на моя познат тъмн о синиото той е бивш хондажия Да, точно с него - на 134000км е Аудито и върви прилично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peroludiarom 1 #101 Отговорено 15 Ноември, 2010 Момци, и аз съм в района, преди ходеха само БМВ-та там. Аз тогава карах (преди около година) Alfa 156 2.0 т.спарк и като отидох неможаха да ме впечатлят Сега с B13-ката, като дойда, май само ще гледам, ама поне да се запознаеме. Следващата седмица и тази няма да мога да мина Петък и Събота, че съм на работа. Ако се разберете за други дни може да намина Ако не след като ми се завъртят смените през седмицата ще дойда 100% .. Успех в дръпките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #102 Отговорено 15 Ноември, 2010 (Редактирано) То няма яд ще има сбирки само времето да е с нас Редактирано 15 Ноември, 2010 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Don_Enco 29 #103 Отговорено 15 Ноември, 2010 От скоро разбрах че се събирате там, то ми е на 1000м от блока бре ще дойда и аз, досега не ви писах щото преди 4 дена си докарах хондарата в Сф след 8-месечно възтановяване Айде тая седмица ще е добро времето, казвайте ден и час и съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Don_Enco 29 #104 Отговорено 19 Ноември, 2010 Къде изчезнахте всички бре? Между другото от известно време куките почнаха всяка вечер да идват на там (надушиха м.....ка им) всяка вечер съм на полянката на последния светофар на Левски преди Баумакса с кучето и ги гледам даже понякога в рамките на 30 минути два пъти идват да ги е...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #105 Отговорено 3 Декември, 2010 Ще се ходи ли днеска? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf_ot_melmak 9 #106 Отговорено 3 Декември, 2010 Бих дошъл да ви видя...но съм на работа ;( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #107 Отговорено 5 Декември, 2010 Кво става колеги?! Времето застудя и се чудя има ли още фенове, които ходят до Баумакс?! Аз в този петък мисля да присъствам ако има някой! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #108 Отговорено 5 Декември, 2010 Кво става колеги?! Времето застудя и се чудя има ли още фенове, които ходят до Баумакс?! Аз в този петък мисля да присъствам ако има някой! Така аз таая седмица пропускам май другата седмица го дават съхо може да нагласим нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #109 Отговорено 10 Декември, 2010 Айде ако не е студено идвам и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #110 Отговорено 10 Декември, 2010 Аз вече сложих зимните гуми и няма вече да се щурее поне до март месец грехота ми е да търкам новите грайфери а и предполагам няма да има много хора студено е вее не става за драг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #111 Отговорено 12 Февруари, 2011 Срещите се подновиха, вчера беше доста интересно Бмв Астро екзекутор VS Астрата на Геле Така и не се разбра кой би, 30 мин се караха.Днес на ОМВ на 202-ра Гелето срещу 4.4 в8 в купе на е30, 3 пъти го настига и подминава на 3та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #112 Отговорено 12 Февруари, 2011 (Редактирано) охо интерсно е било, аз тия дни като като оправя броните ще дойда , че на пуста Витоша на един завой бам в преспата и Мтех 2 броните отидоха на кино и сега се се е озъбила Е30та Редактирано 12 Февруари, 2011 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XoHga 2 #113 Отговорено 13 Февруари, 2011 аааахххх бариерите объркаха нещата,дааа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #114 Отговорено 13 Февруари, 2011 аааахххх бариерите объркаха нещата,дааа...Какви бариери,колега? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #115 Отговорено 13 Февруари, 2011 Охооо - тва да се чува! Значи започваме, поне докато отново падне сняг Този петък може да присъствам, дано да се съберем няколко Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #116 Отговорено 13 Февруари, 2011 Охо аз не съм знаел за тва иначе съм близо до баумакс.Всеки петък и събота от 20:00 ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #117 Отговорено 13 Февруари, 2011 Останало е доста гума на светофара пред Баумакса ЗАПОЧВА СЕ А ?! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #118 Отговорено 14 Февруари, 2011 Останало е доста гума на светофара пред Баумакса ЗАПОЧВА СЕ А ?!Явно да, така че стегай тоя твоя мноо лют проект и са довлачай да ги трепеш тия Астри, БМВта и т.н. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #119 Отговорено 12 Март, 2011 Колеги вчера имаше ли някои колега с црх на 202-ра.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #120 Отговорено 12 Март, 2011 Имаше !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове