jivaka 164 #161 Отговорено 2 Април, 2011 Снощи на Баумакса имало ли е нещо,минах в 21.20 мин. и само един колега се разправяше с господата полицаи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #162 Отговорено 2 Април, 2011 Бяхме колега бяхме ама те ни изгониха и после на бояна.Поздрави на РОСИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #163 Отговорено 2 Април, 2011 Днеска пак на 202-ра и после на бояна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #164 Отговорено 2 Април, 2011 Къде е 202-ра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #165 Отговорено 2 Април, 2011 От надлез надежда на кръговото правиш десен за орландовци и само на доло към теца,и ще видиш ОМВ.8и30 там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #166 Отговорено 2 Април, 2011 Снощи на Баумакса имало ли е нещо,минах в 21.20 мин. и само един колега се разправяше с господата полицаиДааааа писаха ми актове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #167 Отговорено 2 Април, 2011 Поздра ви на колегите които бяха днес на 202-ра и след това на бояна.Колега :) пред машината стана голямо шоу.Мисля че 202-ра ще запомни тези хонди тази вечер :D Ако искаш пиши утре да ти пратя снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #168 Отговорено 2 Април, 2011 какво е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #169 Отговорено 2 Април, 2011 дали те би някои тая вечер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #170 Отговорено 3 Април, 2011 (Редактирано) Нямаше никой който да го бие!Лексус, Еклипс (стария) Вектра, Клио, абе всичко под ножа вие след като си тръгнахте някой пусна информацията, че си счупил скоростите?Верно ли е тва или злите езици ги чешат само?Edit:Снимки малко по-късно както и клипове Редактирано 3 Април, 2011 от VoDo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #171 Отговорено 3 Април, 2011 Кой да е счупил скорости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #172 Отговорено 3 Април, 2011 Колегата Drogi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #173 Отговорено 3 Април, 2011 хахаха не колега отидох на бояна, и возих един фен на дръгела нищо мо няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #174 Отговорено 3 Април, 2011 Аз съм Марто (миналата седмица където бяхме на ОМВ на Рожен ) не къдравия другия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #175 Отговорено 3 Април, 2011 (Редактирано) колега ако искаш към 4и нещо ела на илиянци аз мисля да ходя малко..... Редактирано 3 Април, 2011 от DROGI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #176 Отговорено 3 Април, 2011 довечера ще раздавате ли газ на баумакса момчета ? че ми стана интересно да видя на колегата дроги как му върви колата евала тероризирайте ги яко хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #177 Отговорено 3 Април, 2011 (Редактирано) Колега сигорен съм че невърви колкото твоята,но бръмчи да ги дразни Редактирано 3 Април, 2011 от DROGI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #178 Отговорено 3 Април, 2011 моята е пълен мъртвец нареждай ги здраво там нека припадат от хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #179 Отговорено 3 Април, 2011 Абе твоята не е точно мъртвец ама.... да има повече наказани от хонда независимо колко върви, да има за какво да си говорят после Този петък пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #180 Отговорено 4 Април, 2011 (Редактирано) Добра вечер е била само едно не ми харесва на 202-ра много е хлъзгаво аз на Е30та като набих гаста и след 2ра почна да се несе настрани яко не е за старт незнам как тръгвате там ама аз немога както и да е петък тоя кадето идва сме там с двете обещани корси за колегата Дроги фен надявам се да ги накажеш нищо, че и аз съм помагал за подсилването на едната но си оставам хондист Редактирано 4 Април, 2011 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #181 Отговорено 4 Април, 2011 Клиповете от събота и неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #182 Отговорено 4 Април, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #183 Отговорено 4 Април, 2011 клиповете са станали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #184 Отговорено 4 Април, 2011 ^^ Снимано е с HTC Wildfire Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #185 Отговорено 8 Април, 2011 Колеги днес ще имали някои на 202-ра? Аз 20:30ч съм там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #186 Отговорено 8 Април, 2011 как правите стартове там бе хораадски лъзгава настилка до трета стойш на място едвали не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #187 Отговорено 9 Април, 2011 Днеска някой някъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #188 Отговорено 9 Април, 2011 айде елате на баумакса бе момчета да погледам малко стартове с хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #189 Отговорено 9 Април, 2011 Фен ти няма ли да вземеш участие айде, че момъка с корсата е навит най много с твойта хонда да се пусне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #190 Отговорено 9 Април, 2011 тоя месец няма да взимам участия по-натам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #191 Отговорено 9 Април, 2011 Вчера бях там ама дойдоха полицаите и си тръгнахме към 21 часа ако не се лъжа.Видях само един сивик 5 ген купе и един 6 ген хеч и БМВ-то на колегата west bam доста красиви коли имате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #192 Отговорено 9 Април, 2011 West bam с твоя приател с е30-ка дето мерихме звук снощи правих ме стартове.Ти нали щеше да идваш се те няма или нещо несе обаждаш С бмв-то се пускахме от 3-та (80км) на летящ.Мога да кажа че 1 на 1 а е30-та е 2.8 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #193 Отговорено 9 Април, 2011 Поздрави на колегата с сивия хеч 6г снощи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #194 Отговорено 9 Април, 2011 Вчера бях там ама дойдоха полицаите и си тръгнахме към 21 часа ако не се лъжа.Видях само един сивик 5 ген купе и един 6 ген хеч и БМВ-то на колегата west bam доста красиви коли имате Аз бях с купето, защо не се обади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #195 Отговорено 9 Април, 2011 Еми беше ме срам .Преди около 30 мин се пусна едно Пежо със един Хюндай и една патрулка от насрещното направи обратен, тръгна след тях та тогава реших да си ходя и аз.На светофара гледам пишеха акт на момчето със Хюндая ,а Пежото го нямаше явно е избагял от куките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #196 Отговорено 9 Април, 2011 (Редактирано) BMW-то в момента е разглобено за пореден път, ще се прави оптично М-пакета е в нас и трябва да се пръсне имам много работа, обещал съм ти Дроги, че щи докарам едни 2 корси за тестове като гледам може петък ако си навит този кадето иде да го измислим нещо Колега факелче не е била мойта Е30ка защото е подготвена за пръскане и не може да се кара сега Редактирано 9 Април, 2011 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #197 Отговорено 9 Април, 2011 Абе тия куки прекалено много взеха да пречат! Няма ли каде да се ходи и тия да не довтасват на момента! Че ми писна да бия по 30км път отиване/връщане за по 30мин! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #198 Отговорено 9 Април, 2011 (Редактирано) Затова хората са открили начин плащаш си на охраната на Божура и си даваш по цел ден гас само 10лв на кола там на никой не се пречи Редактирано 9 Април, 2011 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #199 Отговорено 9 Април, 2011 Затова хората са открили начин плащаш си на охраната на Божура и си даваш по цел ден гас само 10лв на кола там на никой не се пречи Тва легално ли е?! То ако е така, става, но трябва да се направи организация, за да има хора за гонки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #200 Отговорено 9 Април, 2011 пфу.. таман се насабраха хора, бмв-тата почнаха да се пускат и веднага дойдоха полицаите... между другото някой да знае нещо за синята или черна е30-ка комби с червен капак много добре се върти тая количка особено като набие 2ра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове