IV_LUDE 0 #1 Публикувано 26 Август, 2010 здр.колеги.имам црх вт.при първоначално стартиране на двигателя колата пали малко по трудно от нормалното,и като я запаля ми държи много ниски обороти като че ли всеки момент ще загасне.но най интересното е че това не е всеки път!!ще съм ви благодарен за някакви предположения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #2 Отговорено 27 Август, 2010 Вода/антифриз да ти се губи ?! така по около 1 литър на седмица ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IV_LUDE 0 #3 Отговорено 27 Август, 2010 не колега,нчмам такъв проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #4 Отговорено 27 Август, 2010 (Редактирано) Главното реле...(ако потърсиш в търсачката ще намериш за него) инфо как се оправя.Тук(при нас) едно вт по същия начин имаше ниски обороти от главното реле се оказа. Редактирано 27 Август, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IV_LUDE 0 #5 Отговорено 28 Август, 2010 благодаря,ще видя какво мога да направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове