ivaivalito 8 #1 Публикувано 25 Август, 2010 Здравейте ,от скоро имам следният проблем .Когато натисна спирачката колата си спира но ако съм примерно на светофар и съм задържал по дълго натиснато спирачката докато чакам педала постепенно хлътва до долу .После като го пусна и натисна пак се втърдява ,задържа ли го повече време и омеква пак до долу .Най интересното е че спирачната течност не е мръднала .От какво може да е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #2 Отговорено 25 Август, 2010 Изтърват ти гумичките на спирачната помпа ----> или нова или ремонтен комплект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saro_crx 0 #3 Отговорено 25 Август, 2010 Мнението е изтрито заради нарушаване т.1 от Правилата на форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #4 Отговорено 25 Август, 2010 Виж тази тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #5 Отговорено 25 Август, 2010 (Редактирано) Виж тази тема Ще сменя гумичките .По добре оригинални гумичко отколкото фалшива помпа . Редактирано 25 Август, 2010 от ivaivalito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове