Vacheto 0 #1 Публикувано 24 Август, 2010 Колко ще ми струва смяна на съединител(целия комплект) на Акорда. Колата е 6 генерация 2.0 vtec 147 коня. Тук в Лондон ми казват някакви 400 паунда за смяна като крайна цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dialin 0 #2 Отговорено 25 Август, 2010 Колко ще ми струва смяна на съединител(целия комплект) на Акорда. Колата е 6 генерация 2.0 vtec 147 коня. Тук в Лондон ми казват някакви 400 паунда за смяна като крайна цена. Аз го смених за около 600 лв. през м. април. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #3 Отговорено 25 Август, 2010 Ехаа много бре.Аз все си мисля ,че най много 450 кинта. 320 за съединителя и останалото за работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vacheto 0 #4 Отговорено 25 Август, 2010 Значи ми идва на половина. Може да си дойда до България и без това ми се прибира малко на почивка. Тук за 400 паунда по добре да си купя друга кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове