Jump to content

Vacheto

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Vacheto

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 14.08.1996

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    London, UK
  1. Колеги карам акорд 2.0 147 коня. Тази кола е нещо много задавена. Не върви като хората- иска поне 5000 оборота за да се развърже и това само на малките предавки. Когато подам газ направо забива носа и придръпва(или нещо подобно). Някакви идея от къде идва проблема или просто толкова може??
  2. Значи ми идва на половина. Може да си дойда до България и без това ми се прибира малко на почивка. Тук за 400 паунда по добре да си купя друга кола.
  3. Колко ще ми струва смяна на съединител(целия комплект) на Акорда. Колата е 6 генерация 2.0 vtec 147 коня. Тук в Лондон ми казват някакви 400 паунда за смяна като крайна цена.
  4. Нищо нямам като симптом че си отива съединителя. Отделя добре, не боксува, не трепери колата при потегляне. Ще видя тука майсторчето в гаража до нас какво ще каже и ако реши че е за смяна да го сменя. Мерси за вариантите, ще трябва да го оправя че тук в тия задръствания е оле мале с тоя педал, без крак оставам.
  5. Нормално ли е да е толкова твърд педала на съединителя? Кракът ми изтръпва като съм в някое задръстване. Има ли вариант за смазване на жилото(ако е с жило) или някой друг номер. Да не би да е за смяна комплекта ..... Нямам идея, колата е Honda Accord 6 gen 2.0 vtec.
  6. Някой може ли да ми каже колко са дълги чистачките на Акорд 6 ген. Хечбек е и има 3 чистачки. Особености няма по смяната им предполагам??
  7. Уместен въпрос мисля че са 4х114 но някой колега да каже. Гледам че парното ми не духа силно да не казвам че хич го няма. Та да ми кажете къда да търся поленовия(кабинен) филтър и въобще има ли такъв. А кода на двг май е F20B6 или греша за 2.0 vtec.
  8. Здравейте на всички. Преди няколко дни купихме една Honda Accord 2.0 vtec. Може ли да ми дадете малко информация за мотора и колата като цяло. До сега съм имал опел и рено, за хонда не знам почти нищо. Колата е 99 година
×
×
  • Създай нов...