doctor_popov 0 #1 Публикувано 24 Август, 2010 Здравейте. Може ли да помогнете с мнение или снимка, къде се намира на Хонда ЦРВ ключето за светлините на заден ход. Гледах по двигателя , но него видях.На другата ми кола е на много лесно място(Опел Зафира). Неможах да намеря подобна тема и затова пускам нова.Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubo_90 0 #2 Отговорено 24 Август, 2010 Виж в OWNERS MANUAL треа да има описано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #3 Отговорено 26 Август, 2010 Аз ли съм тъп, или не мога да разбера какво е това "ключе за светлините за заден ход" и има ли то почва в Honda CR-V, вкл. и в моето CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #4 Отговорено 26 Август, 2010 поне на Сивика, има една джаджа "навита" в скор. кутия, която при вкарване на задна включва съответните светлини отзад. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #5 Отговорено 26 Август, 2010 Здравейте. Може ли да помогнете с мнение или снимка, къде се намира на Хонда ЦРВ ключето за светлините на заден ход. Гледах по двигателя , но него видях.На другата ми кола е на много лесно място(Опел Зафира). Неможах да намеря подобна тема и затова пускам нова. Благодаря ви предварително. Е хубаво де, ама човека казва, че гледал по двигателя и нищо не видял - аз затова се одзверих, опитвайки се да намеря логиката :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #6 Отговорено 27 Август, 2010 На моето ЦРВ се намира на скоростната кутия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове