aikanaro 1 #1 Публикувано 22 Август, 2010 Здравейте!И на четирите врати ми се е разлепила тапицерията, коя по-малко, коя повече. Та въпроса ми е какво лепило да си взема да ги залепя?Сивик англичанка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #2 Отговорено 22 Август, 2010 Само с лепило не вярвам да стане, поне мойте не станаха. Препоръчвам претапициране или отстраняване на плата и боядисване със спрей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #3 Отговорено 22 Август, 2010 Колега ,пробвай с лепило "бизон''-универсал .Не мирише и лесно се разнася по кората ,защото не е много гъсто.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oncho-brodi 0 #4 Отговорено 22 Август, 2010 Приятел пробвал съм на старата ми кола да ги лепя секви мазила пробвах и нищо не стана е може и аз да съм си некадърен. По добре отиди на сточна гара има тапицери я ти вземат 30лв(на врата)я не,става за 30 мин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #5 Отговорено 22 Август, 2010 Може и да я махнеш отдолу е пак кожа само, че черна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #6 Отговорено 22 Август, 2010 колега шише коресилин .сваляш кората от вратата .разглабяш я и я почваш с вълнен парцал и кореселина и става екстра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #7 Отговорено 22 Август, 2010 http://www.moment.bg/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #8 Отговорено 26 Август, 2010 здравей колега. стария плат трудно ще го залепиш, трябва нов. ако искаш да се мъчиш сам по пътя за панчерево търсиш хотел галант- там има магазин за автодамаски и лепила. лепилото е кармификс.аз ползвам такова.но като съвет от мен по-добре иди на тапицер да ти я направят както трябва. другия вариант махаш плата чистиш с коресилин и си остава кожа оттдолу която е като останалата част на кората, ако е модела хонда за който се сещам. само че леко с коресилина че може да я прецакаш. ако искаш друг съвет пиши на л.с. да не правим реклама. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове