Jump to content
Guest necentrovaniq

Благодарности на Шефа на КАТ КН

Recommended Posts

Guest necentrovaniq

Колеги,С тази тема искам да изкажа огромните си благодарности на началника на КАТ Кюстендил.Историята е следната-Годеницата ми живее в нас в Перник от година и нещо..Изкара и тука книжка,като и казаха,че от следващия работен може да си я поръча.Отиде днес тя в Дупница и я пратиха в Кюстендил.Отдих до Дупница да я взема,защото до автобуса имаше 2 часа близо:) и изненада-няма протокол,съответно няма книжка :( Това означава още един ден отпуска само за подаването-баси филма.Протокола е от петък,днес сме сряда-4 дни:D Покарах се малко с тая долу на гишето и тя като ме разбра,че съм перничанин и отказа повече да говори с мен :lol: Сиответно и казах,че държавата е лайно и т.н.Тамън си тръгвахме и ми просветна,че мога да се скарам и с началника-така и така съм там.Питам аз и го открихме-гологлав,суровоизглеждащ на ок 40-45,относително едър и лошогледащ тип..Обяснихме му какво се случва,той говори с тая долу и тя му каза,че без протокол не става :( От там вдига на ДАЙ-Перник телефона и последва 5 мин разговор-това и това лице,тоя и тоя номер протокол...След 15 мин. Протокола пристигна по факса,а човека даже и кафе не иска да пие :huh: Проблема съответно беше разрешен и книжката поръчана :cool: п.п.Това ми е първия случай,в който попадам на точен и печен държавен служител:):D :D :D :D :D :D :D:worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Редактирано от necentrovaniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че си вдигнал "гюрултия" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че си вдигнал "гюрултия" :)

Така трябва,иначе нама кой да ти обърне внимание

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И все пак евала на човека , защото във повечето инстанций и гюрултия да вдигаш пак не те ебават. Дано има повече такива свестни хора по инстанцийте в БГ.

Редактирано от BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина ДАНО :) В КАТ Бургас на всяка врата има само бележки от сорта на „не чукай“ или „тук не е информация“. Един единствен път ми се наложи да попитам за информация и ударих на камък добре, че беше чичко „гугъл“.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

И все пак евала на човека , защото във повечето инстанций и гюрултия да вдигаш пак не те ебават. Дано има повече такива свестни хора по инстанцийте в БГ.

Наистина дано.Именно и с тая цел пуснах темата.Време е да се опомнят и да се сетят какво значи "държавен служител".Това не е да ебаш хората и да ги въртиш както си искаш,а напротив-с усмивка н уста да им обясниш и помогнеш с каквото можеш :D Много беше лесно да каже-елате пак като дойде протокола,вместо човека да се съгласи с абсурдността на ситуацията, и да ни отпрати с викове.Но НЕ-човека знае защо е там и каква дейност изпълнява.Даже разпореди когато протокола дойде по най-бързия възможен начин да я обработят годеницата... Кокошката,където се кара с мен,вместо да ме прати при него ВЕДНАГА за РАЗРЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА беше изключително изненадана от създадената ситуация-явно им е прецедент :) п.п.А ве дайте да се организираме и да направиме една подписка да работят и събота и неделя тия скапани институций,или поне до 20 часа от понед до петък.Писна ми да се чудя как да си свърша работа и да си пукам отпуската,заради тяхното работно време всеки път.Човек ако не си вземе 3 дни отпуска,една торба суха храна и бидон с вода не може да си регистрира колата.да си плати данъците и да си смени документите,пък ако има и някоя и друга назаднала осигуровка-край :D Редактирано от necentrovaniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...