jakiro 5 #1 Публикувано 17 Август, 2010 Значи имам следният проблем с изгледа на форума: преди ми се виждаше дадена тема и всички отговори един под друг,а сега трябва всеки отговор от доло под темата да го превключвам на автора и така да го чета.Как да си го оправя че е много неудобно така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 17 Август, 2010 Даваш горе в дясно Options. Гледаш полето където пише Display modes и само даваш Switch to standart. И моля внимавай в кой раздел пускаш тема за напред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #3 Отговорено 17 Август, 2010 (Редактирано) Или ако ти е на български гледаш на червената лента където пише заглавието, отдясно пише Опции цъкаш на Опции->Изглед->Стандартен и си готов .. вчера и на мен ми направи така, та ръчках 20 мин докато намеря каде се оправяше Редактирано 17 Август, 2010 от venkYYY Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jakiro 5 #4 Отговорено 17 Август, 2010 Благодаря много колега проблема е решен може да се върна към четенето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове