Jump to content
kalinski84

Продавам црх 2ген..

Recommended Posts

Продавам црх 2 генерация в доста добро състояние..Двигател д16а9 наскоро сменен..дадоха ми някви документи за него които вероятно са достатъчни за регистрация.. Мога да кажа само едно колата е перфектна и наскоро са й направени следните неща:- пребоядисана червена, черен капак и таван - преди 8 месеца-сменени ангренажен ремък, водна помпа, обтяжна ролка преди 3000км-масло Мотул 10/40 на 5 000км-генерация на 63мм със 2 резонатора-нови предни гуми федерал 185/60/14 на 1 месец-парктроник с лсд дисплейДвигатела не харчи масло.. За 5000км ми е изхарчил 200-300гр. Върви прекалено прилично.. Доста къса скоростна кутия...бих казал перфектия двигател... еми това е ... има си и малки забележки като почукващо ляво външно каре леко протрита предна седалка.. Колата се продава и с следните части полуоски и карета,почти цяла глава с валове и клапани, капак клапани, изпускателен колектор и ощечасти за който не се сещам за момента..Продавам я заради това че останах без работа..прецакахаме с заплатата и... колата ще се продава макс. 1 месец докато си намеря нова работа...Ако ме питате мене хич не ми се дава ама хич...Забравих да кажа за цената 3500лв без коментар.....GSM 0884848902 P.s Извинявам се на модераторите за прекомерното повдигане на темата но все забравям да дапълня по нещо... а й несъм на себе си в момента..

Редактирано от kalinski84

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета колата вече не се продава... намерих си работа и дано ме одобрят.. утре заминавам за софия....и ако софиянци видят рекс с оригинални тазове червен, черен капапк и таван значи съм аз... ще пропатувам 500км само и само да мога да запазя рекса...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...