Jump to content
kalinski84

Предложение за дупчене на картер

Recommended Posts

Аз си мисля че най добротo място за дупчене е малко под нивото на маслото!! АА вие .. Моля да се обосновете.. Картерни газове ако е прекалено високо.. задавена турбина от масло и после кадежи...не чакам кой ззнай какъв отговор защото никога не съм го получавал тук но все пак..

Редактирано от kalinski84

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PARADOX_sf мисля че колегата има в пред вид оттичането на маслото от турбото до картера .На кое ниво да влезна в картера .Или става и в блока така ли да го разбирам .Че и мен ми е любопитно.

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PARADOX_sf мисля че колегата има в пред вид оттичането на маслото от турбото до картера .На кое ниво да влезна в картера .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PARADOX_sf мисля че колегата има в пред вид оттичането на маслото от турбото до картера .На кое ниво да влезна в картера .

Колегата PARADOX_sf съвсем точно ти е казал...не са малко колите които оттичат в блока

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво ще направят картерните газове на турбината?Ако Имаш голямо налягане на картерните газове и ако си пробил отвора под нивото тогава какво е преимуществото. Налягането си е налягане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

парадокса си е фантомен,явно има знанията ,но винаги само подмета нещо и после трябва да се образоваш с гоогле :D в този форум рядко се получава отговор знаещите си мълчат предполагам или им е писнало да отговарят безплатно или се страхуват от критика :D да се счита за офф...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дуп4и най горе,примерно 2 см под нивото на блока!В моята тема има снимка,ако ти е интересно погледни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...