kalinski84 5 #1 Публикувано 9 Август, 2010 (Редактирано) Аз си мисля че най добротo място за дупчене е малко под нивото на маслото!! АА вие .. Моля да се обосновете.. Картерни газове ако е прекалено високо.. задавена турбина от масло и после кадежи...не чакам кой ззнай какъв отговор защото никога не съм го получавал тук но все пак.. Редактирано 9 Август, 2010 от kalinski84 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #2 Отговорено 9 Август, 2010 Може и блока да дупчиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 10 Август, 2010 (Редактирано) PARADOX_sf мисля че колегата има в пред вид оттичането на маслото от турбото до картера .На кое ниво да влезна в картера .Или става и в блока така ли да го разбирам .Че и мен ми е любопитно. Редактирано 10 Август, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 10 Август, 2010 PARADOX_sf мисля че колегата има в пред вид оттичането на маслото от турбото до картера .На кое ниво да влезна в картера . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #5 Отговорено 12 Август, 2010 PARADOX_sf мисля че колегата има в пред вид оттичането на маслото от турбото до картера .На кое ниво да влезна в картера .Колегата PARADOX_sf съвсем точно ти е казал...не са малко колите които оттичат в блока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r2d2 6 #6 Отговорено 17 Август, 2010 И какво ще направят картерните газове на турбината?Ако Имаш голямо налягане на картерните газове и ако си пробил отвора под нивото тогава какво е преимуществото. Налягането си е налягане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #7 Отговорено 17 Август, 2010 парадокса си е фантомен,явно има знанията ,но винаги само подмета нещо и после трябва да се образоваш с гоогле в този форум рядко се получава отговор знаещите си мълчат предполагам или им е писнало да отговарят безплатно или се страхуват от критика да се счита за офф... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 17 Август, 2010 Дуп4и най горе,примерно 2 см под нивото на блока!В моята тема има снимка,ако ти е интересно погледни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове