plamoni 37 #1 Публикувано 9 Август, 2010 Колеги,доста съм озадъчен,купих си ксенон за прелюда но при мойте фарове има едни преходници м/у крушката и фасонката.Моля ако има колега с който е слагал ксенон на 5 генерация прелюд да сподели как е решил проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #2 Отговорено 9 Август, 2010 ако искаш да кажеш за пръстена който фиксира крушката да не се мърда и вибрира, а не иска да влезе през ксеноновата крушка понеже "дупето и" е по голямо, се разглобява шапката която защитава от заслепяване , мисля че е на 2 или 3 много малки болчета слагаш пръстена слагаш отново шапката на крушката и си готов !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #3 Отговорено 9 Август, 2010 Колега, аз съм с такъв прелюд и съм слагал ксенон първо на оригиналните фарове, а сега и на лупите. Какви ти са ксеноновите лампи? Ако са Н1 си пасват без да се преправя нищо. Ако има някакви преходници сложени, значи някой преди това е решил да мине на други лампи. Тези, които свали какъв вид бяха? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DYH 0 #4 Отговорено 10 Август, 2010 колега трябват ти ксенон бази за Н1 ето как изглеждат (http://luxima.bg/index.php/XENON-BAZI-ZA-H1-TIP-1.html) имат си цепка да вкараш кабела наместваш крушката да легне на пъпките и после въртиш базите така че ушетата им да дойдат на скобата.Базата се върти свободно просто я наместваш и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #5 Отговорено 10 Август, 2010 Явно аз съм в грешка защото взех Н3 ксенон,въпроса е,че теянеща за който говоря не са преправяни ами са си фабрични и не занм дали ако взема Н1 ще има разлика.Ще се опитам в четъртък да ги наснимам за да разберете за какво говоря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #6 Отговорено 10 Август, 2010 (Редактирано) Прелюд 5 ген. фабрично е с лампи Н1, така че нормално Н3 да не пасва. Виж халогенната крушка, която си свалил- на нея си пише каква е и ксенона трябва да е със същите крушки, това при условие, че има монтирани преходници. Редактирано 10 Август, 2010 от Prelude98 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове