Cartell 0 #1 Публикувано 7 Август, 2010 Здравейте,имам проблем с педала на съединителя,при натискане и отпускане някъде по средата на хода на педала се се чува и усеща едно неприятно скърцане и пукване,колега от форума ме посъветва да смажа една пружина,така и ще направя,но има и още една диагноза от официалния сервиз на Хонда в София,на самия педел имало някаква пластмасова втулка която се била износила или счупила,и трябвало да се смени,но политика на Хонда било да се смени целия педал а не само втулката,и цената на педала е леко казано висока,та въпроса ми е ,знае ли някой от къде да купя само втулката и да се смени,колата е Хонда Сивик 2007 г,Дизел I-CTDI,моля колеги ако някой има информация да ми помогне.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vpop 44 #2 Отговорено 13 Август, 2010 Здравейте,имам проблем с педала на съединителя,при натискане и отпускане някъде по средата на хода на педала се се чува и усеща едно неприятно скърцане и пукване,колега от форума ме посъветва да смажа една пружина,така и ще направя,но има и още една диагноза от официалния сервиз на Хонда в София,на самия педел имало някаква пластмасова втулка която се била износила или счупила,и трябвало да се смени,но политика на Хонда било да се смени целия педал а не само втулката,и цената на педала е леко казано висока,та въпроса ми е ,знае ли някой от къде да купя само втулката и да се смени,колата е Хонда Сивик 2007 г,Дизел I-CTDI,моля колеги ако някой има информация да ми помогне.БлагодаряКолега, аз съм с Акорд S-type 2,4 бензин 2006. На 50хкм е и от 15хкм ми скърца и припуква така съединитела.Гледам няма промяна и влошаване оттогава, ама ако някой знае нещо повече да пише, за да не стане стражно при някое изпреварване... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #3 Отговорено 13 Август, 2010 Имах подобен проблем с подобно скърцане. Проверете си горните помпи на съединителя.При мен тя течеше и в следствие на не добрата и работа, планката на съединителя, която е хваната за купето беше се сцепила. Съединителя ставаше все по гаден и гаден. След смяна на горната помпа проблема продължи.НО като смених педала на съединител (втора ръка 50 кинта) и сега е добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brato 0 #4 Отговорено 19 Август, 2010 Здравейте,имам проблем с педала на съединителя,при натискане и отпускане някъде по средата на хода на педала се се чува и усеща едно неприятно скърцане и пукване,колега от форума ме посъветва да смажа една пружина,така и ще направя,но има и още една диагноза от официалния сервиз на Хонда в София,на самия педел имало някаква пластмасова втулка която се била износила или счупила,и трябвало да се смени,но политика на Хонда било да се смени целия педал а не само втулката,и цената на педала е леко казано висока,та въпроса ми е ,знае ли някой от къде да купя само втулката и да се смени,колата е Хонда Сивик 2007 г,Дизел I-CTDI,моля колеги ако някой има информация да ми помогне.БлагодаряКолега, аз съм с Акорд S-type 2,4 бензин 2006. На 50хкм е и от 15хкм ми скърца и припуква така съединитела.Гледам няма промяна и влошаване оттогава, ама ако някой знае нещо повече да пише, за да не стане стражно при някое изпреварване...Аз съм с Сивик 2009 и на 13000 КМ ми излезе отзи проблем. От доста места ми казаха че проблема е в главния цилиндар на хидравличанта помпа. Днес чак отидох в сервиза (19000 км) и от там казаха че е гаранционен и са поръчали нова конзола за педала, да видим дали ще се оправи така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cartell 0 #5 Отговорено 26 Август, 2010 Здравейте ,за информация относно проблема с съединителя,прибрах се в Германия,от сервиза на Хонда ми казаха че за да разберат какъв е проблема,трябва да разглобят цялата система и щяло да отнеме около 3 или 4 часа,единственото нещо което направиха беше да смажат с грес някаква част,и за мое щастие спря да пука и да скърца,но докога никой не знае,добре че не им дадох на Хонда София 470лв за нов педал.Който има същия проблем да пробва първо така и после да търси нов или втора употреба педал.Благодаря на хората които ми дадоха съвети в форума,леко и безаварийно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове