gamencerista 53 #1 Публикувано 7 Август, 2010 За да не ме захапете веднага просто исках я изпробвам, обаче останах учуден, дърпам я и нищо. Пробвах по склон на дръпната ръчна, колата не мърда с 20-30 км дърпам и си продължава, с 60-70 км направо дърпам и едвам се усеща забавяне.Откъде точно минава въжето че не съм я качвал на канал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 7 Август, 2010 Наи лесния и елементарен начин е като си свалиш задния пепелник и под него ще видиш как се натяга... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 7 Август, 2010 Ако си с дискове на задните колела, ръчната в движение почти не лови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #4 Отговорено 7 Август, 2010 Ако си с дискове на задните колела, ръчната в движение почти не лови.Колега, как ще обясниш факта, че на мен ми блокира задните колела при 55-60 км/ч тогава?И да не съм офф-топик: пробвай с натягане както ти казаха по-горе... Гледай да не пренатегнеш, обаче. Поне при мен разликата от перфектно работеща ръчна и пренатегната ръчна е по-малко от четвърт оборот. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #5 Отговорено 7 Август, 2010 Да мине бурята и ще я пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #6 Отговорено 7 Август, 2010 Провери дали има и накладки 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #7 Отговорено 7 Август, 2010 Ми при мен дори след смяна на накладки и разработване, при едно 50-60км/ч при дръпната ръчна, задницата само малко кляка. И поне колкото са ми казвали, поне при сивик е така. Някои да сподели на сивик и дискове отзад как е при него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #8 Отговорено 7 Август, 2010 Бе не знам, аз на хетчбега когато ги смених хващаха адски добре. (барабанни) Трябва още при смяната на накладките да се настроят отвътре на барабана да са оптимално близо и след това да се регулират и от вътре (зад пепелника) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #9 Отговорено 7 Август, 2010 Хваща добре, натегнах я с цял оборот и е чук. Мерси колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #10 Отговорено 7 Август, 2010 Те барабаните си ловят перфектно, аз за дискове говорех Сега видях, че колегата е с купе и предполагам че е с барабани. Извинявам се за спам-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #11 Отговорено 8 Август, 2010 (Редактирано) vex аз съм с купе и дискове от зад , апаратите са чисто нови , бутала гумички всичко + нови дискове и накладки . И я няма никаква .... при 50-60 все едно не я дърпаш а само кляка леко . С барабаните си палише джапанката ....Извинявам се че ще използвам темата на колегата , но както аз така и колегата vex явно искаме да разберем дали е нормално след swap на дискове от зад да губиш ръчната ? При хеч вти как е ? Редактирано 8 Август, 2010 от vektor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове