Jump to content
kikisaa

Въпрос за зенерацията ми?

Recommended Posts

Добро утро колеги искам да разбера кое е наи доброто,колата ми е civic coupe 101hp на колко ММ трябва да ми е генерацията зех си др колектори на които отзад трабата(изхода) им е на 50мм и задалжително ли е да махам катоализатора и средното гарне?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега наясно ли си какво искаш да правиш ? за Д серия моторите... колкото сам се просветлил добрата генераци за да няма обратен ефект.. е 50/55мм вътрешен диаметар алминизирана траба или нераждавейка.... генерацията или се прави на машина ако имат машина да кривят такъв диаметар траба или с колена които също биват или алминизирана траба или нераждавейка .... катализатора се маха ... средното сащо сложил сам само резонаторно гарне права траб и краино изходно гарне разбира се което е с по голям диаметър вход 65 / изход 70 мм.ако е правиш в сервис ... 3.50 траба зависимост дали купето ти е хеч или купе.... трабата може да си е закупиш от склад за метали... метара варви от 18/23 лв алминизирана. нераждавейката е по скъпа и при нея се получава странно резониране/звук.......Горе доле кам 3хх лева с труда излиза генерацията и краино гарне 100/150 лв... тип муфлер или нещо по добро реномирано....След генерацията почва дразгата сега имам генерация дай да и сложим едно чипче :) след това интейк ...

Редактирано от ecs

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или ако не бързаш, поръчваш си от ибей. Моята излезе 360 лева, 6 ген хеч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...