VIOLINDA 0 #1 Публикувано 5 Август, 2010 Търся читави магазини за части за Civic 97.За Симеон чувам различни мнения, а др. не знам.Моля помогнете.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #2 Отговорено 5 Август, 2010 Кво ти треа? 99% от магазините зареждат от ЕВРО 07,поне в Перник де....Тука също има търгаши.Кажи какво точно ти трябва,за да те насочи човек.п.п.Какво разбираш под читави? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vante 0 #3 Отговорено 8 Август, 2010 Кажи какво точно ти трябва,за да те насочи човек.реэервоар эа Honda Civic 1.4 iS 97год. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #4 Отговорено 8 Август, 2010 реэервоар эа Honda Civic 1.4 iS 97год.Това по-добре от морга да се вземе-иначе е много пари.п.п.Какво му е на твоя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VIOLINDA 0 #5 Отговорено 8 Август, 2010 Кво ти треа? 99% от магазините зареждат от ЕВРО 07,поне в Перник де....Тука също има търгаши.Кажи какво точно ти трябва,за да те насочи човек.п.п.Какво разбираш под читави?Калник,Фар,Шенкел и др. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vante 0 #6 Отговорено 8 Август, 2010 (Редактирано) реэервоар эа Honda Civic 1.4 iS 97год.Това по-добре от морга да се вземе-иначе е много пари.п.п.Какво му е на твоя?еми иэгнил е и днеска като я натиснах малко....и си тече и си капе....тамън си сипах эа 35лв да си карам 1-2 седмици -някой ако може да постне една тема в купувам ще съм му мн благодарен тела ми е 0887239064 от София съм....а ми е спешно и нямам време да правя мнения Редактирано 8 Август, 2010 от vante Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 8 Август, 2010 Еми пусни си я сам ,там няма ограничение откъм постове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове