pl86 0 #1 Публикувано 4 Август, 2010 Здравейте, Имам Prelude 4 '95г. 2.0 мотор, Качвам се днес и скоростите бяха много твърди, 5та не съм пробвал, но всички останали (и задна) се включват, но с доста сила. Като позагря станаха малко по-меки, но пак не е нормално. Колата си беше паркирана на равно (1 ден само), не сам закачил нищо отдолу. Като включи си тръгва нормално, съединителя не е по-твърд. Може ли да ми кажете от какво може да е това нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 4 Август, 2010 Погледни си първо маслото в скоростната кутия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #3 Отговорено 4 Август, 2010 Колега, този проблем изведнъж ли се появи? Ако не е от вчера, смея да потвърдя мнението на rEsPeCtiVe. И моите бяха така. На студена кола адски гадни скорости. Като покарам 2-3 минути и се пооправяха. Това е ясен симптом, че ти трябва ново масло в скоростната. НО ако се е появил изведнъж проблема, вече незнам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове