Martinel40 0 #1 Публикувано 4 Август, 2010 (Редактирано) Привет момчета и момичета,Имам въпрос относно Civiците. Не съм много навътре в тази материя, но искам да се запозная по добре с Honda Civic 6 генерация и по конкретно с двигател от B16 серията. Все още съм на 16 имам още време, но вече започвам да мисля само за това. Прочетох 90% от форума, но не разбрах има ли Civic 1.6 Vtec двувалка с климатик. Ще имам нужда от климатик, защото колата ще е everydeyка, с повечко коне (такива са ми плановете). Спрял съм се на този автомобил, и по конкретно този двигател, защото има 2 лица. Преди да включи Vtec и след това. Води се малолитражка 1.6, и е под 160 коня (на ръба е) и не те хваща данък лукс. По натам ще се обмисля и турбиниране, но "цървули нямам, гайда искам. Ще съм ви благодарен ако ми отговорите за климатика, и евентуално ако няма, възможно ли е да побългари и да се сложи !Благодаря предварително ! Редактирано 4 Август, 2010 от Martinel40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 4 Август, 2010 - Всички VTi-ки имат фабрично климатик.- И да няма, може да се сложи и не е никакво побългаряване, просто купуваш комплект и се монтира - дори и колите без климатик са предвидени за такъв.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #3 Отговорено 6 Август, 2010 Още има да четеш колега както ти каза колегата chris_barnes всички сивици са предвидени да имат климатици. Така че и да няма купуваш и слагаш. Климатик и турбина малко не се връзват ама ти си знаеш. Тоя данък ЛУКС е за новите коли само, не за такива които са ти набор че и по-стари.п.п. махни го това Б16А6 от профила си че е смешно, Б16А2 е мотора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martinel40 0 #4 Отговорено 8 Август, 2010 Извинявам се за Б16А6, но профила го ползвахме аз и 1 приятел, в последствие се получи така, че ще си го позлвам само аз. Благодаря за информацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове