besniq 1 #1 Публикувано 3 Август, 2010 отчита вярно след като я настапя,на празен ход показва 0 някакви мнения къде да търся проблема,педполагам е от слаба връска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #2 Отговорено 12 Август, 2010 никои ли не е имал подобен проблем?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #3 Отговорено 13 Август, 2010 Свали си оборотомера и прегледай оста на стрелката...проблема ти е според мен е механичен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #4 Отговорено 13 Август, 2010 интересното е,че не го прави винаги,а само от време на време на пример сутрин и във влажно време,това ме навежда на мисълта,че можеби е слаба връзка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #5 Отговорено 21 Август, 2010 да разбирам,че само при мен го има това "явление" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #6 Отговорено 21 Август, 2010 Не не е само при теб и аз го забелязах още като купих колата.Правеше го не винаги както при теб.В момента от доста време сам забелязал че не го прави и може наистина да е слаба връзка или нещо замърсено,понеже аз си свалях уредите по ред причини поне 5-6 пъти.от тогава забелязвам че не го е правило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AuruMoon 14 #7 Отговорено 21 Август, 2010 Колега при мен го прави на Д15Б2, но скоростомера. Понякога просто в началото не тръгва. Според мен е в самият уред, но още не съм се занимавал да го сменя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове