ajax6 1 #1 Публикувано 31 Юли, 2010 не иска да пищи сигнализацията когато отворя вратата и не съм спрял фаровете какво трябва да сменя и къде се намира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ajax6 1 #2 Отговорено 31 Юли, 2010 става въпрос за сивик англичанка д14а8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3 Отговорено 31 Юли, 2010 Има едно палче на вратата - по-скоро на колоната където се затваря шофьорската врата. Предполагам то не дава контакт или се е счупило. Провери го! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #4 Отговорено 31 Юли, 2010 Най вероятно е ръждясало там където прави връзка, много лесно се сваля и почиства Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #5 Отговорено 1 Август, 2010 Както са ти казали - бутона на вратата не дава контакт. При мен го имаше този проблем на шофьорската и на задната врата.Трябва да се свали, отвори, почисти и смаже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #6 Отговорено 1 Август, 2010 По тази логика няма да му свети и плафона ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #7 Отговорено 2 Август, 2010 ами няма да му работи и плафона, да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ajax6 1 #8 Отговорено 4 Август, 2010 когато отворя вратата свети на таблото така че не е от бутона на вратата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #9 Отговорено 4 Август, 2010 Бушончетата провери ли? Обикновено от там се тръгва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icaka 2 #10 Отговорено 4 Август, 2010 Провери дали нямаш изгоряла крушка на габаритите,аз като я взех маоята също не работеше зумера,но и двата габарита бяха изгорели!Оставих я за обслужване,там ми смениха крушките и зумера тръгна!Аз лично не разбрах каква е логиката,но факт! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #11 Отговорено 5 Август, 2010 еми тогава вече трябва да провериш самия зумер дали работи, и да видиш защо не му се подава напрежение когато се отвори вратата. наистина виж бушончетата и разгледай схемата, ако можеш да се оправиш с нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове