guni 0 #1 Публикувано 31 Юли, 2010 Колата е Сивик D14A4. Вчера сутринта жена ми е изключила алармата, но колата не се е отключила.Отворила е с ключ, но се е отключила само шофьорската врата. Съответно не се заключва колата само с дистанционното на алармата, ами трябва да обиколя двете врати че да ги заключа.Някой да има идея какво да проверя? Бушон примерно ?Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #2 Отговорено 31 Юли, 2010 Отиди направо при човека,слагал алармата,ако го познаваш де Хондите нямат управляваща машинка и се монтира универсална,няква китайска за 5 кинта парчето.Най-вероятно е изгоряла Ако не знаеш кой е слагал алармата ходи в такъв сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #3 Отговорено 31 Юли, 2010 Такааа, малко съм излъгал Централното си бачка. Просто алармата не го пуска. Ми колата така си е купена, тъй че не знам кой е слагал алармата. Ще мина през някой сервиз другата седмица и ще видя. Дано да е това проблема. мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове