Ivo Myankov 64 #1 Публикувано 29 Юли, 2010 Крайното ми гърне е за смяна и въпроса е ТОВА по-добре ли е от някое турско YED за 100лв. За смяна ми е и резонаторното гърне. Като цяло искам басов и плътен звук, но сравнително тих, а не бръмчене. И тоя заглушител.... някой може ли с няколко думи да обясни принципа му на работа , плюсове и минуси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japan_PoweR 2 #2 Отговорено 29 Юли, 2010 Крайното ми гърне е за смяна и въпроса е ТОВА по-добре ли е от някое турско YED за 100лв. За смяна ми е и резонаторното гърне. Като цяло искам басов и плътен звук, но сравнително тих, а не бръмчене. И тоя заглушител.... някой може ли с няколко думи да обясни принципа му на работа , плюсове и минуси.на стария ми сивик.. беше с два резунатора и цялата генерация беше на 55мм. и последно гърне тип Muffler казвам ти звука беше уникален.. в ниските не ручеше или бръмчеше както казваш а само си редеше цилиндрите сещаш се за кво става въпрос.. просто нямаше такъв.. така че това от мене като вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #3 Отговорено 29 Юли, 2010 Хората махат гърнета да е по-бърз изхода на газовете, а ти даже с 2 резонатора, а и тоя заглушител. Има ли някаква осезаема разлика с тия неща или както съм аз със стоково 1.5 двигател се тая. Все пак искам тих и басов приятен звук, но не чак да я затлача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #4 Отговорено 29 Юли, 2010 гърнето е уникално,слагай.махаш зъглушителя и кокошките в махалата ще абортират и аз тия дни ще слагам таквоэ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #5 Отговорено 30 Юли, 2010 Това гърне наистина е уникално, ако не е някоя имитацийка де. Относно турските йед, аз съм точно с такова и точно 100лв си беше и съм си доволен много добър звук си вади, върви си чудесно, нито се запушва нито нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове