Jump to content
J's Racing BB8

Ето нещо ново-Мини купър.

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги.Ето направо вижте какво намерих.Реших да поразгледам малко Б18Ц6 двигатели и ето какво ми излезе.http://www.turbosport.co.uk/showthread.php...da-powered-miniП.С Извинявам се ако е пускана темата вече.Оставям коментарите на вас ;) !

Редактирано от Valio_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Тва изглежда добре за градска употреба :) До колкото разбрах е б16ка с карбоново подсилено купе и скоростна кутия от интегра с лсд ;):hug: и още малко добавки.Само ми е чудно що точно б16 му е завряно,а не по-мощно.Явно това са имали-това са сложили. ;) п.п.Шегувам се.Изглежда яко ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Само ми е чудно що точно б16 му е завряно,а не по-мощно.Явно това са имали-това са сложили. ;)

Защото ако му бяха сложили нещо по яко трябвало е и крила да му сложат,ама нали не е разрешено да се лети в градски условия... :hug: е все още не ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И преди са пускани мини-та с двг на Хонда. Ето тук едно още по-интересно от мен цък

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То това зверче няма да става за извън градски пътувания но в града ще е най - големия палавник.А как ще го обслужват сигурно ще се вдига двигателя във въздуха , ремонтираш и пускаш ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...