Jump to content
dan4o

хидравлична реика

Recommended Posts

Колеги може ли някои да ми даде схема на разглобена хидравлична реика за 5 генерация хеч, просалзи ми от лявата страна и ми скъса маншона, някои имал ли е подобен проблем и как го е решил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята ... я дадох на ремонт , но явно доста добре беше направена , че на 3-тия месец протече доста сериозно ... и в крайна сметка я смених със друга :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лесно ли се сменя колега ,благодаря на колегата които изпрати схемата сега само да разгадаем деи проблема,от лявата страна дали има семеринг или нещо подобно че да протичат.Мисля че ще е много полезна тема само да помислим по вече глави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги по вечето от вас го имат този проблем или са го имали даите да решим дилемата, разбрах че много добре ги рециклират че след 3 месеца протичат пак че и по зле. Искам само компетентни мнения от вас които са го имали тоз проблем и как са го отстранили, отговори от рода върви на сервиз да ти кажат не ме устроива защото сменят маншона и тои като е нов изкарва поне година и хоп са замазали положението да ти вземат паричките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...