men4e 0 #41 Отговорено 31 Юли, 2010 Какво означава да помогне? Квартири бол и аз в момента си търся, че тая нещо не ми изнася. Има вестник позванете http://pozvanete.bg/ както и http://www.imot.bg/ и търсиш. За тия пари 100% ще намерите нещо добро. Препоръчвам ти да гледаш в Чайка и Левски, като на мене Чайка ми е любимия квартал ама апартаментите са много стари като обзавеждане. В никакъв случай не гледай Галата, Аспарухово и Владиславово, тфа е варненската Мала кутловица и ще ти е много пътя и до центъра и до ТУ. Има ли още хора от Монтана да идват тука? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #42 Отговорено 31 Юли, 2010 Само аз и още 3-ма приятели ще ходиме и ще сме заедно затова аз попитах за квартира за 4-ма човека Иначе благодаря много за инфото с кварталите и линковете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #43 Отговорено 25 Август, 2010 Има ли още хора от Монтана да идват тука?До колкото чух от ФСГ-то в Монтана ще има много във Икономическия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #44 Отговорено 25 Август, 2010 Препоръчвам ти да дойдеш малко по рано за намирането на квартира, че после ще ти е бая зор, като тръгнат всички дето не са приети на общежитие. Иначе за сумата дето си написал има квартири, но и зависи вие какво търсите. Аз за 450лв държа 4стаи, кухня и там санитерни помещения на 2 мин. от спортна зала. Така че дерзай Айде малко остана, ако не си тук вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #45 Отговорено 25 Август, 2010 То станаха едни гадости тукаа .. сега сме 2ма човека за квартира По принцип е намерена квартирка до хотел "Черно море" По 125 кинта от човек вътре всичко е обзаведено, но май ще ми е далечко.. Някой може ли да ми каже от Черно море до ТУ-то колко време е пеша ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #46 Отговорено 25 Август, 2010 Зависи с какво темпо вървиш ама грубо 30 мин Аз сега чакам класиранията на 8 ми излизат, ако не съм приет в 18ката ще пада голямо търсене на квартира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #47 Отговорено 25 Август, 2010 Абе то да питаам .. нас ни писаха да кандидатстваме в някакъв апартамент за 4 човека с 1 тераса .. това в кой ли блок трябва да е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #48 Отговорено 26 Август, 2010 (Редактирано) Ами как да ти кажа не мога да гадая В 15ката има една 3ка + енда 2ка които имат обща тераса отделни WCВ 18ката има една 3ка с тераса + две единици от които май сам едната е с тераса а WC e общо за висичкиП.С Щом е апартамен мисля, че трябва да е 18ти блок, което ти е оферта Редактирано 26 Август, 2010 от Maho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #49 Отговорено 10 Септември, 2010 Приет съм в 15-ти блок по принцип, но вече съм на квартира .. все пак какво мнение имате за 15ката Добре ли е, зле ли е ? В стая 1212 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове