Alexandyr 2 #1 Публикувано 26 Юли, 2010 Колеги, преди малко си проверявах маслото на хонделката, и видях че жилото на газта е леко хлабаво(отпуснато).. смисъл не е изпънато като струна...случва ми се особено когато е студена колата да има нещо като "лаг" във педала на газта...натискаш и не реагира веднага ...и като реагира тръгва супер спонтанно, което е кофти...най-често го прави на 1ва и 2ра скорост...и още един въпрос...също като отпускаш съединител пак при 1ва и 2ра скорост, не си тръгва плавно, а леко "тресе"...с увеличаване на предавките намалява тресенето...дано някой ме е разбрал и помогне ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 26 Юли, 2010 натегни го малко !има две гаики и от тях колкото да убереш луфта и да отваря на пълно клапта същевременно и да затваря.с 2-ма души ще е наи лесно единия вътре натиска другия вън регулира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JKP 0 #3 Отговорено 26 Юли, 2010 Колеги аз съм ходил да питам за това майстори и ми казаха че е така - леко отпуснато на инжекциона винаги и лага е нормален.Това са ми казали поне ,ако не е така поне да ме просветлите за темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alexandyr 2 #4 Отговорено 26 Юли, 2010 Утре мисля да пробвам да го изпъна малко това жило да видим ще има ли някакъв резултат...все пак едва ли като е била нова.. жилото е било хлабаво и е имало "лаг"... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNS 2 #5 Отговорено 26 Юли, 2010 (Редактирано) Аз си натегнах жилото и от време на време не връща до край. т.е. без газ стои на 1500 оборота. После пак го разхлабих. Направете го двама за да нямате мойте ядове. Редактирано 26 Юли, 2010 от dns Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове