Jump to content

Recommended Posts

Колеги, преди малко си проверявах маслото на хонделката, и видях че жилото на газта е леко хлабаво(отпуснато).. смисъл не е изпънато като струна:)...случва ми се особено когато е студена колата да има нещо като "лаг" във педала на газта...натискаш и не реагира веднага ...и като реагира тръгва супер спонтанно, което е кофти...най-често го прави на 1ва и 2ра скорост...и още един въпрос...също като отпускаш съединител пак при 1ва и 2ра скорост, не си тръгва плавно, а леко "тресе"...с увеличаване на предавките намалява тресенето...дано някой ме е разбрал и помогне :) ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

натегни го малко !има две гаики и от тях колкото да убереш луфта и да отваря на пълно клапта същевременно и да затваря.с 2-ма души ще е наи лесно единия вътре натиска другия вън регулира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги аз съм ходил да питам за това майстори и ми казаха че е така - леко отпуснато на инжекциона винаги и лага е нормален.Това са ми казали поне ,ако не е така поне да ме просветлите за темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре мисля да пробвам да го изпъна малко това жило да видим ще има ли някакъв резултат...все пак едва ли като е била нова.. жилото е било хлабаво и е имало "лаг"...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз си натегнах жилото и от време на време не връща до край. т.е. без газ стои на 1500 оборота. После пак го разхлабих. ;) Направете го двама за да нямате мойте ядове. :(

Редактирано от dns

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...