Jump to content
K1r1L

как се обезвъздушава ? без клапана които е за тази цел

Recommended Posts

как се обезвъдушава без клапан които е за целта какво се прави ????????????????? :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не бях видял че си пуснал тема за капачка на радиатора, нямаше да се сетя дали обезвъздушаваш водния кръг, хидравликата или спирачките. Може би колегите които ще ти отговорят, ще използват тази информация.Иначе по спомен:Наливаш в радиатора до горе, чакаш да отвори термостата, наливаш пак до горе, ако спадне, пак доливаш. Газираш малко от дросела докато не спрат да излизат балончета от радиатора. Завиваш капачката и би трябвало да си готов.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

охладителната ситема прав си че съм го пропуснал)капачката е здрава "уж" днес ще сложа другата(За тест) пак на 1.1 бара от другата ми кола (просто искам да взема по хубава ) но все пак как се обезвъздушва без клапана които имат повечето коли като д16 и б16...и другите там..

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Махаш капачката на резервоара, след това пълниш до горе 98 и се обезвъздушава :):) :) Остави капачката отворена, изчакай да отвори термостата, долей ако се налага и караш :) Тая пропка никога не я ползвам ( много лошо се чупят). (парното да е на "топло")

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

моита я няма тази пробка ,а като е отворена капачката защо имам чувството че хвърля водата...

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ако махаш капачката след като е загряла е нормално. Махни я докато е студена колата и тогава пали да загрява. Преди да отвори термостата е нормално да върне малко, това става ако си напълнил радиатора до горе. След като се отвори термостата нивото спада и трябва да се долее.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен този метод нЕстава. ! :cool:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Парното на "топло" ли ти е по време на продцедурата?п.п.Как установи,че не става?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

на топло е парното. още преди да отвори термостата понча да става геизер.......отначало по малко излизаше после като загря ..на почти номинална температура и почна да излиза яко водата(това преди да включи перката) около 10-5 мин на празен ход) . :cool:

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Значи ако има парно и не загрява е готова и няма въздух. :cool: Тя до едно положение намалява нивото и после спира.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

както го намаляше тя връща аз точа със спринцовка да не губя антифриз..и напълних едно 300 мл и почна още повече ... да... изхвърля !!!!! и я загасих то нямаше смисъл

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да го гори от гарнитура на смукатела.или о пръстенче да изпуска в някой калапан на смукатела.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...