K1r1L 860 #1 Публикувано 21 Юли, 2010 долкото знам където има теч се появява нещо бяло. или друг цвят... (Тоест видимо за окото )аиде някои ако я знае коя е Да споделиза какво става дума марка модел... че ми намаля антифриза немога да намеря откъде?(засега)за мнения отсорта - гарнитура на главата -нова е.-главата здрава е да.мнение за водна помпа ще ми е полезно да видим там как се проверява.(Ама под колата няма теч.) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #2 Отговорено 21 Юли, 2010 Добавката ти е 200тина лв. Нов радиатор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #3 Отговорено 21 Юли, 2010 радиатора е Здрав. казах че няма теч.капачката му е смнена .аве общо взето всичко е ново само ,водната помпа не е пипана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #4 Отговорено 22 Юли, 2010 никои ли незнае... ???! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #5 Отговорено 22 Юли, 2010 (Редактирано) Какво значи "намаля"? Намаля ти постепенно нивото в казанчето и доливаш, или си губи течност със сигурност? Аз например зимата като затворих системата и налях нова течност (смяна на радиатор) малко по малко си взимаше, докато явно се обезвъздуши сама и спря да поема. След това нивото си закова и не мърда. Дано причината е същата и при теб Редактирано 22 Юли, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #6 Отговорено 22 Юли, 2010 като я карам нормално няма проблем като почна да и давам фира и почва да губи , тоест като вдигне налягането във системата.на 1-2 дни по 1-н пръст пада значи на седмица почти цяло казанче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pepix_ 0 #7 Отговорено 22 Юли, 2010 (Редактирано) аз знам проблема ти се намира тоЧно под смукателя има едно водно съединение на Б16-ките и д-16 което доста Често при разглобяване на мотора или от старост дава проблеми! Редактирано 23 Юли, 2010 от войводата/cls Ð�е замеÑ�твай "Ч" и "Ш" Ñ� "4" и "6"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #8 Отговорено 22 Юли, 2010 какво е това съединени под смукателния колектор ? снимка или горе долу да го опишеш къде е можеш ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i4o 0 #9 Отговорено 2 Август, 2010 провери си маркучите на иацв еацв . единия е на доста ковти място под дросела към главата мисля коплегата за него ти говори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fatvido 5 #10 Отговорено 2 Август, 2010 Колегата можеби има в предвид металният тръбопровод, който е точно под всмукатекни колектори и свързва водна помпа с... (не се сещам другият край къде влиза, можеби термостата) или по точно в задната/горна част на блока на двигателя (като гледаш двигателя, когато стоиш пред автомобила) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове