chefo89tmt 0 #1 Публикувано 19 Юли, 2010 Един колега ми предложи да махна катализатор и да сложа газов ускорител ,щиало да има голм ефект ? до сега не знаех за такъв ускорител какво прави и ще има ли ефект? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #2 Отговорено 19 Юли, 2010 газовият ускорител ускорява газоветеслед него се движат по-бързонапример буталото ти е газов ускорител, то ги натиска и ги засилва през клапана, и те бързо бягат навън. обаче бутало на място на катализатора трудно ще ти сложатдруг вид газов ускорител, който се сещам, е да сложат по-тънка тръба. така газовете за да минат през по-тънката тръба, и се засилват повечеефекта наистина е голям, понеже на входа на газовия ускорител се получава задръстване, и съответно по-високо налягане -- така буталата на двигателя виждат по-голям зор да ускоряват газовете навън, и съответно пада мощността. колкото е по-мощен газовият ускорител, толкова и ефекта е по-голям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo89tmt 0 #3 Отговорено 19 Юли, 2010 (Редактирано) Aми мислиA Че е нещо кAто турбинA ниAкъде ис гърнетAтA и искAрвA по-бърсо гAсовете поне товA рAсбрAх 2. Забранено е писането с латински букви ("методиевица"/"шлякавица"), както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.) Това са по-сложните за откриване букви във фонетичен режим на клавиатурата (т.е. когато Кредора преобразува латиницата): Ч = ` Ш = [ Щ = ] Ю = \ Я = q В = w Ж = v Ц = c Й = j Ъ = y У = u Ь = x Редактирано 19 Юли, 2010 от войводата/cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #4 Отговорено 19 Юли, 2010 Aми мислиA 4е е нещо кAто турбинA ниAкъде ис гърнетAтA и искAрвA по-бърсо гAсовете поне товA рAсбрAхЕ бива ли толкова правописни грешки, малки големи букви..... извинявам се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #5 Отговорено 19 Юли, 2010 точно си е турбина която завихря отработените газове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo89tmt 0 #6 Отговорено 19 Юли, 2010 (Редактирано) бивA хитрецо товA е щот не ми рAботиAт мн копЧетA от клAвиAтурAтA 2. Забранено е писането с латински букви ("методиевица"/"шлякавица"), както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.) Това са по-сложните за откриване букви във фонетичен режим на клавиатурата (т.е. когато Кредора преобразува латиницата): Ч = ` Ш = [ Щ = ] Ю = \ Я = q В = w Ж = v Ц = c Й = j Ъ = y У = u Ь = x Редактирано 19 Юли, 2010 от войводата/cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo89tmt 0 #7 Отговорено 19 Юли, 2010 (Редактирано) и снAеш ли нещо повеЧе имA ли ефект от товA къде се постAвиA тоиA ускорител и кAквA му е ценAтA ? 2. Забранено е писането с латински букви ("методиевица"/"шлякавица"), както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.) Това са по-сложните за откриване букви във фонетичен режим на клавиатурата (т.е. когато Кредора преобразува латиницата): Ч = ` Ш = [ Щ = ] Ю = \ Я = q В = w Ж = v Ц = c Й = j Ъ = y У = u Ь = x Редактирано 19 Юли, 2010 от войводата/cls ПоÑ�ледно предупреждение за кирилицата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #8 Отговорено 19 Юли, 2010 поставя се на мястото на катализатора доколкото знам.ефект има незнам колко коня точно и за цена не сам сигорен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #9 Отговорено 19 Юли, 2010 Академици.....обединявайте се :angry: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #10 Отговорено 19 Юли, 2010 Аз мисля, че има доста добър ефект от газоускорител, ако се монтира на изходящия колектор, ускорява невероятно скоростта на пълнене на двигателя, изисква още две-три доработки..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #11 Отговорено 19 Юли, 2010 Това е интересно нещо подобно се използва при някой мотори, резонанс в някакви обороти при който изгорелите газове се изсмукват по добре и дига мощността осезаемо. Ако си сложиш ръката на ауспуха ясно се разграничават отделните цилиндри как изхвърлят газовете и ако се върти една перка която се засилва основно от пиковете при изхвърляне на газовете ще се доизсмукват изгорелите газове в края на такта(преди да се затворят изходящите клапани) а не дай си боже да създава и малък вакум мощността ще излети от много повечето горивна смес която ще влезе.Ако някой знае кой ги прави да казва защото това не са фантасмагория. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo89tmt 0 #12 Отговорено 19 Юли, 2010 и aС рaСбрaх це се слaгa нa миaстото нa кaтaлиСaторa но е по логиЦно дa е след колекторa a ценa 30-40 лв Чух ...a кaкви дорботки триaбвaло дa се нaпрaвиaт след товa ? П.С отново се иСвиниaвaм Сa прaвописa,но ниaкой копЦетa не ми рaботиaт и ниaмa нaцин Сa сегa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #13 Отговорено 20 Юли, 2010 Не замествай "Ч" и "Ш" с "4" и "6" - това поне има начин да го направиш.Последна забележка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OUTLAW 24 #14 Отговорено 20 Юли, 2010 колеги незнам някои виждал ли е такъв ускорител но при мен ,вътрешноста е като ренде и е със спираловидна форма за да дава въртеливо движение на газовете а всеки знае че като се завъртят газовете имат по голяма скорост а резките като на ренде са за да не позволяват обратно връщане на газовете в мотора ,.ефек усезаем немога да кажа че съм усетил но е добро все пак карам малолитровка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове