Jump to content
BiG_AlF

Свирукане на филтъра

Recommended Posts

Здравйте колеги, значи смених си оригиналния въздушен филтър със спортен и сега като подам по рязко газ и малко свирука. Въпроса ми е дали това се получава ако някъде не е добре оплатнено или да не се притеснявам. Мотора е D15Z3, а всмукателния колектор е от D16A9. Мерси!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Па аз се чудех от къде идва това свирене,па то може да било от спортния филтър......:)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да не е от самия филтър защото и без никакъв филтър пак свири. Това май идва некаде от дросела или по-навътре някъде!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да ако е к&n се чува това свиркане.. бях с панелен k&n и леко като подам газ се чуваше един приятен звук..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами и аз имам същия проблем до колкото от това което видях и чух май е от клапата на всмукателя обаче все още не е отстранен проблема майсторите ми казаха че не се сменяла клапата ако намериш някакво решение на проблема пиши

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв проблем бе колеги,земете сменете дроселите и ще падна от смях.Нормално е да се чува леко свистене след като сте махнали оригиналните филтърни кутии и тръбите към тях със всичките му там заглушители и тн.Звука се чува от дроселовата клапа и се чува като леко свистене което се получава от скоростта на въздуха и се чува от леко подаване на газ.Напълно нормално е даже е приятно :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако това е свирукането което споменава колегата rusiq_81 е мнго яко наподовява колица с турбина горе доло особенно ако я напомпиш над 6000 оборота.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях със конус - свирукаше , сега съм с кутия и пак свирука. Лично мене ме дразнят всякакви шумове които не трябва да се чуват.Като ще се чува на турбо да има такова. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...