Jump to content
Майната

Радар детектор с Gps модул Snooper 3zero -

Recommended Posts

Принципно съм примерен шофьор, от доста години нямам глоба или липсващи точки, но се случва и аз да се изкефя и да подмина 200км/ч понякога. Не може при едно отиване/връщане от морето примерно да не продухаш поне 1-2 пъти гърнетата. Не е редно, ама като ти заври кръвта......Та въпроса ми е, при задаващите се глоби от над 500лв за неправилно изпреварване или превишена скорост кво праим?Дали една такава джуджавка няма да си избие инвестицията бързо, или си е просто поредната китайска набутвация? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За България няма смисъл, според мен. (Освен ако няма някакъв пиратски начин за обновяване на списъка с опасни локации.) Това нещо има база данни с GPS координатите на известни камери и радари. Според сайта им базата данни се обновява до 48 часа след появата на нова камера или радар. Базата им е за UK и Ireland, като пише че имали и данни за Germany, Holland, Belgium, France, Spain, Portugal, Switzerland, Italy, Austria, Luxembourg, Denmark, Norway, Sweden, Finland, Poland, Romania, Russia, North America, Canada, Australia, New Zealand and South Africa, като е написано така че все едно не предендират за изчерпателност... България я няма в списъка. За да ти обновяват базата на устройството има месечен, или на по-големи периоди, абонамент.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За България няма смисъл, според мен. (Освен ако няма някакъв пиратски начин за обновяване на списъка с опасни локации.)

Eeee Кико, знаеш че за тези манипулации най-много на тебе разчитам............... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си качвам на джи пи еса локациите, където има камери и 200 метра преди камерата ми пищи нормално(въпрос на настройка), а ако карам с превишена скорост пищи като лудо.Но няма никаква гаранция, че този списък е актуален, въпреки, че се твърди, че що годе бързо се актуализирал като излезне камера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с кобра 9955 която има опция за GPS модул, но някак си не видях много смисъл в нея и я пропуснах. В последствие като разгледах базата в сайта на кобра колко места има запаметени като радари, клопки, светофари със сензори и камери, прелези и прочие ми хареса но е само за Щатите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...