Jump to content
Guest necentrovaniq

Нека бъдем граждани,не рая

Recommended Posts

Guest necentrovaniq

Колеги,Започнах една битка с тромавата ни държавна машина и ви каня да се включите...където видите нередност звънкайте да сигнализирате:P Така си нямат после оправдание"Не ни е казано"...Това е основното оправдание на държавните институций...Може и снимки да качваме.Аз от утре започвам да снимам масово за какво съм звънял.А то не е малко-един прелез без охрана с трева над 2м висока :lol: Огромни дупки,предблоково пространство,заключено с верига под глваната ни улица,неправилно паркирани по особенно нагъл начин коли-ок 20 и т.н. Днес даже стана една интересна случка:Наложи ми се да стигна до един магазин за телефони да им отнеса пратката и реших да мина напряко по една уличка и един с един много популярен модел на фолтсфаген 4то поколение(еволюирал селчо ;) ) решил да спре и да запуши улицата,без дори и номера на таблото да си остави..Та скивах го и реших да върна 200 метра назад :rolleyes: и да сигнализирам ченгетата,чието РПУ е на още 100 метра и мернах един от тях.Казах му а той-ако няма собственик не можем да направим нищо :) .Нямаме паяк :P .Казах му тогава,че от утре почвам да паркирам на площада на центъра ако не викне колегите :D, той"е сега" и беше много учуден като след 5 сек го питах кога най-после ще го направи,при положение,че от нашите преки данъци му се плаща заплатата ;) ...след 5 мин нямаше партулка зад колата.Обадих се на РПУ-то и зачаках-след точно 30 сек ченгетата запалихаи пракираха зад тоя.Пуснаха му буркани докато слезне и го гостиха.....Думите на диспечера бяха"казал ти е че ще ги викне,за да се оттърве от теб:D" Приканвам всички-нека бъдем граждани,а не рая:D ПРИ ДЕЙТВИТЕЛЕН ПРОБЛЕМ ДА ЗВЪНИМ ДО РАЗРЕШАВАНЕТО ИМ:P :P :PП.П.Прелеза днес един познат каза,че е окосена тревата... ;) п.п.2 112 отговаря за доста видове сигнали ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ама те ченгетата са много зле понякога.Какво значи дойдохме да го махнем, че да не ни надуваш главата????? :):rolleyes: Това не е ли тяхна работа ве в крайна сметка да ги в майката да ги:lol:.Затова сме зле като държава защото всеки си затваря очите( и аз не правя изключение).С удоволсвие бих учасвал в начинанието няма проблем.Последния път във Варна не ме пуснаха в един клуб(бях на три големи) защото охраната прценил че вървя съмнително .... :P Ок викам ве звяр секунда(беше си ясно че се заяде защото влязохме със смях ухилени до ушите и това не му се понрави на малумника) отивам при куките и почвам: аз пиян ли съм как ви се струвам??- добре си ве що? тей и тей викам аз....Ама момче то сега това онва ......Каква е тая държава ве къде е тая справедливост вие виждате ясно че нарочно не ме пуска как може....... тишина и си заминаха ....Е ко да говорим повече.п.п А на село куката се напива(кварталния ) и яде цветята от вазите и се заяйда със хората.Малаумници са повечето и петнят свестните полицаи

Редактирано от dominiko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво колега,с две ръце подкрепям инициативата,досега си мислех че само аз им звъня за такива неща :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момче,частните клубове са си частни.....Могат да пускат КОГОТО СИ ПОИСКАТ.....След като не са те пуснали,НЯМА ТВА ОНВА ОТ КУКИТЕ:P!!Не могат да принудят някой да пуска друг в клубът си......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Усмихна ме с тая тема човек. :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво колега, добро начинание. По принцип и аз действам по подобен начин, но рядко изпадам в такива ситуации :dunno:Аз днес забелязах, че като се включваш от Горнобански път към Околовръстното посока Люлин, нямаш НИКАКВА видимост надясно (посока Цар Борис). Трева, трева...сигурно стигаше до тавана на моята кошница. Зачудих се на гражданска защита ли да се обадя или на 112...утре непременно ще звънна :tooth:п.п. За клуба...все едно аз сега да се оплача на полицайте, че преди 1 седмица не са ме били пуснали в дискотеката :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

@ Orlin - Имаше паднал един гигантски клон на улицата пред сградата, в която живея, звъннах в гражданска защита, и те ми се строснаха, що не съм бил звънял на 112... и след обаждането ми, няколко часа по-късно, клона беше нарязан на парченца и складиран до дървото :dunno: такаче това е телефона вече явно, за всичко :tooth:

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq
Отговорено (Редактирано)

Усмихна ме с тая тема човек. :lol:

Така е.Аз също се усмихнах,че намерих съмишленици :) Нали искат сигнали-нека им ги дадем :dunno: п.п.За клуба-Ми колега,заявяваш му на гибона охранител,че не е квалифициран да говори с теб и искаш ОРГАНИЗАТОРА на охраната,или по старо му-отговорник обект :tooth: Няма право да ти откаже :D Редактирано от necentrovaniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Звънене, тормозене, самоинициатива..."Господари на Ефира" и те са наш орталък :dunno: Докато не се пробва няма как да се знае резултата... От въздуха нищо положително не можем да очакваме да се случи. Обсъждане на маса с приятели не става (то така и българина си "решава" проблемите)..

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина положението е доста страшно,какви ли работи вече невидях от "службите" на нашата родна "държава"! Ако хвана да се оплаквам няма да ми стигне поне 2 часа писане а пък и смисал няма много! Та става въпрос за човек на "реда" (милиционер) въпросният на два пъти ми удри колата,дебне ме и ме заплашва с местна "мутра" :dunno: От ТРИТЕ жалби подадени срещу него все още е на работа! И цялата тая история е затова че моя наи добър приятел бил спал с жена му,че като ме спре и ми се обяснява тои кат женичка... баси Ш*Б*Н*Т*Е ******** НИ РЪКОВОДЯТ:tooth:!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега евала за темата утре ще направя няколко снимкови материала , а също искам да се оплача от отношението на полицайте към мен случката е следната преди около 2 седмици си зех нова колица :dunno: сивиче 5г,хеч черен капак и таван и останалата кола розова.( това няма значение де ) Раскарвам се на горе на доло и си карам в рамките на правилата за движение по пътищата . Днес бях при един приятел в едно магазинче продава и един полицай влиза и казва "кой е Величко" и аз му отвеъщам че съм аз . И ме пита защо съм въртял гуми в Устина (съседното село до нащо градче) и аз му отвръщам че няма такова нещо той ми казва "Хората друго говорят" аз пак казвам че не е имало испалнения и тем подобни неща . и ми казва "момче внимавай да не пишем актове , да не си зимаме книшките" и си трагна .аз седях като гръмнат и незнаех какво ще кажя,и това отношение ли е от полицай

Редактирано от X A X O

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не те ли заплаши че ще ти прати някоя селска мутра :dunno::tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе за клуба , че е частен частен е, ама нали и те седят на входа и гледат като умреляци.Едно време като ученик ме тормозиха да ставам информатор, ма греда.Всеки се е сблъсквал с тяхното безусловно и безпричнинно заяждане.Относно трева и нередности вчера се огледах - е няма ..... тука си косят редовно поне в моя район, иначе и аз дебна :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Абе за клуба , че е частен частен е, ама нали и те седят на входа и гледат като умреляци.

И при нас бяха така едно време,докато когато бях 8ми клас в далечната 2002 год не им свиха акомулатора от партулката и предния капак на дъвка ;) А те пазеха една дискотека и важнееха междувременно.От тогава станаха много по-дейни в действията си.Причината да съживя темата е една случка от днес.Прибирам се аз от работа и един авер звънка, и по пътя имаше баси рова :thumbs1: През цялото платно и изрезано на макс дълбочина,необозначено и ок 30 см. широко.Минава се на 1ва с много късмет.Екипи няма,само един самотен конус живее там пред дупката :D Дрънкам на 112 и греда"ние сме само за пожари,катастрофи и бедствия" :D "звъннете на общината"Казах и да чака обаждане от някой който не го види това и се срине в дупката и после ще им дръннат за ПТП.Затворих и намерих на общщината номера-нова греда-никой не вдига :D Накрая кметицата вдигна и ме пренасочи.След 15 мин се свързах с другата и и обясних,че никой не ми вдига и какъв е проблема.Казах и че сме свикнали да си затварят улици както си искат и когато си искат,да режат за кръпки и 1 месец по-късно да режат рязаното,че се е разпаднало и тогава да кърпят,ама това е минало всички граници. :D;):D Жената обеща да се погрижи за проблема в най-кратки срокове.довечера ще мина и ако не е оправено ще звъня на господарите на ефира.Ако няма на кой това е номера на тая 076/684-273.нз каква се води ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...