R-Racing 86 #1 Публикувано 13 Юли, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги , Искам да ви попитам относно тампоните на мотора .. по конкретно този от задната част който захваща скоростната кутия .. въпроса е разликата между 4та(88г) и 5та(94г.) - Сивик.. защото тампона им е различен и самото захващане на кутията е различно та дали е възможно кутия и тампон от 5та ген. да се монтират на 4та ген ? Защото ми предстой смяна ... ако някой се е сблъсквал с това да сподели.Втория ми въпрос е искам да си сложа климатик на сивика не съм много запознат с климатиците и искам да попитам какъв комплект трябва да търся колата е 4та ген. мотора си има шайба за клима ... та ако можете да ми помогнете и с това ще съм ви много благодарен ...Благодаря ви предварителноПоздрави Редактирано 13 Юли, 2010 от R-Racing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 13 Юли, 2010 Кутията от 5-та може и да успееш да я захванеш с тампоните в 4-ката,но каква правиш със съединителят, и по точно помпите Едната е с жило, другата с помпи.Според мен не си усложнявай излишно ремонта, и си намери кутия от 4 генерация,отделно предавателните числа са по добри от тези на петицата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #3 Отговорено 13 Юли, 2010 търси си комплект климатик от твоята коладо колкото знам на всички D серии компресорите на климатика и стойката са еднаквино почти сигурно на 5ген изпарителя в купето ще е различен, тръбичките може да се различават, и със сигурност радиатора на климатика е друг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове