saro_crx 0 #1 Публикувано 12 Юли, 2010 Здравейте,някой може ли да ми каже къде се намира филтъра,за климата на crx?Докато карам няма проблем,ама като го изключа и угася колата ,започва лееееко да се усеща влага и май трябва да го сменя този филтър на купето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кумчо Вълчо 1 #2 Отговорено 12 Юли, 2010 На повечето коли е зад жабката.свали я и провери на моя сивик анкличанката поне е там както и на повечето коли които съм гледал успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saro_crx 0 #3 Отговорено 12 Юли, 2010 ок,мерси за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #4 Отговорено 13 Юли, 2010 нямаш филтъри изпарителя ти се е задръстил с мушички, листа и други боклуци, влагата от климатика ги разкисва и почват да ферментиратпродават някакви спрейове за почистване на климатик, но не знам колко и каква работа вършат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #5 Отговорено 13 Юли, 2010 От опит хубава работа вършат едни японски спрейове, продават ги в кауфланд за около 13 лв. И домашния климатик с това го чистя. В по добрите сервизи имат машинки за почистване с ултразвук. Включват ти я в колата за около 20-30 мин. и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове