Jump to content
kalinski84

Най-добрата турбина за д16а9

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги!Мисля да отворя нова страница и искам да получа малко повече информация.Знаете или някой от вас че наскоро смених двигателчето с а9 тъй като старото прердаде богу дух.. Та мисля да си сложа една турбинка но искам да е оптимална за този двигател... няма да гоня необузддани коне около 200-250 на колела..това мисля да ми е кита>>Wiseco - бутала с сигментиEgle roads биелиacl race - лагериwalbro 255 - безинова помпаarp head studтурбина - Garrett GT2860R3 инча доун паип 60мм -или по точно ръчно направен от един пич в бургас...Мустафа благодаря за перфектните заварки и родителският контрол който налага над работника ти за ми докара еднакви фуги за накрайника......Тия готовите ми се виждат бошлав работа...съединител Act - organicкато за начало електроника мегаскуиртимам малко съмнение в турбината.. не искам да съм с много лагг..от колко ще тръгва това малко чудовище..можеби и едни подсилени пружини и тарелки .....забравих да кажа генерация на 63 достъчно голяма ли е за тези коне....че...НЕКА ЗАЕДНО СЪЗДАДЕМ ЕДНО МАЛКО ЧУДОВИЩЕ.......

Редактирано от kalinski84

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти,3 инча са 76мм :) перфе е.Wiseco мисля нямат бутала за А9,но можеш да провериш и за Supertech.Не ги разбирам тея цифри на турбетките,ако знаеш тримовете примерно ще е по лесно :)Аз лично бих продължил цялата генерация на 76мм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

хонда със "мегаскуирит"???????????? :):D:D инжинера ли ще я настроива че с такава електроника ? :D:):Dиначе другите неща звучат добрекакто каза и драгича 3 инча не е 60 а 76 и аз да го потвърдяа мустафата като го знам сигурно си го бил през рацете хахахах

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха, кире къв е проблема на мегата ве мой? :DИ само инженера викаш ги настройвал , а :):D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха, кире къв е проблема на мегата ве мой? :)И само инженера викаш ги настройвал , а :) :) :)

в бургас дами проблема е ГОЛЯМ пари хвърлени на вятъра (ПОНЕ За мен)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кире, колко меги си карал и какви точно са били проблемите с тях.Риторичен въпрос е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще отговоря от негово име: една и колата правише каквото си поиска ,т.е нищо от това което трябваше да става,закарва се във видна сф фирма която е основна сила в драга и колата после се връща доста по бавна и с ИТБ :) .ПП: Аз само да добавя за турбината че този модел е прекалено скъп и не си заслужава да се прахоса за тези коне които искаш братле,това е лагерна турбина от тунер серията на гарет и цената и надхвърля 2500лв,и е за доста по сериозни ъпгрейди и коне.тези 200 250 коня можеш спокойно да си ги изкараш с по малка турбинка,която ще ти е хем по евтина ,хем и по малко лагава което и търсиш.Например едно гаретче т28 или някоя ККК К16/24 ,Тд04 ще са ти перфектни до около 260 300 коня на двг то което е около 230 70 коня на колелата .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:);):) Как може да говориш така направо незнам .. ама така като чета мненията. Определено мегата е била виновна за по малкото коне на колата :):D :Dп.п. 2500лв е при теб... иначе нормалната цена на гт2860р при мен е под 2000лв.п.п.2 в интерес на истината като знам за кво иде реч за гореупоменатат кола .. ако отидеш и кажеш тва нещо в очите на някой от фирмата дето са му я правили най много да ти набие един тъпаник в муцуната.п.п.3 Според мен твоята електроника е проблема че колата ти пуши и ти не дойде на националната среща на хонда.п.п.4 Защото нали си я правил при видна тунинг фирма в Бургас ...Ай ходи ся се опровергай.... даеба как може да се правите на компетентни по всички видове въпроси незнам.Хем не сте наясно хем пак се врете м/у шамарите.Опитваш се да се издигнеш в очите на слепите, но не е това начина.п.п.п.п.п Ся чакам Kиро да отговори вместо тебе :) Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ачо тогава аз да те питам ти колко хонди СЪс мега... си правил ...че знаеш че е много хубаво и си заслужава парите ? маи 0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

3 и всичките са в движение.2те са турбо, 1та е атмосферна.Много скоро ще има още 2 дето са Бургаски и те също ще са с мега.п.п/ Ако искаш пълен списък с колите, който са с мега и имат нещо общо с мен мога да ти го пратя на лични.Мога и снимков и видео материал да ти пусна.Както и да ти дам пълно олписание на втомобилите правени само при нас и карат с "елката"

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и ЗА ? какво след като със сток комп на 400-500 коня преспокоино :) Се кара за пари ли ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е успех с оригиналния, нас ни кефи да караме с меги :) :) :)Даже ще си направим МЕГА скуад :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПП1 : прав си сбъркал съм с РС модела който е на 2300 ,така че р определено е на много по ниска цена и е под 2000лвПП2:Те си знаят за какво иде реч и нищо няма да ми набият ,то си е факт колата преди това беше доста по бърза от след това като дойде,да ен говорим че нестваше за каране.ПП3:Няма как да даваш компетентно мение още повече такова смешно че от електрониката ми пуше колата,защото на една кола като и духа през капачката на маслото дим едвали е от електрониката ,ама ти нали си голям и виден тунер ,веднага и даде диагноза че трябва нова електроника :) ПП4:несъм я правил в никва видна още повеч тунинг фирма ,момчето ми е приятел и предния път ми я направи добра и затова пак там си я оставих.То се вижда коко си компетентен от проблема ти е в електрониката хахахах :) На кои са шамарите че да не се вра ,тва небеше ли форум в който момчето иска мнение ? Аз невидях ти с какво си толкова по компетентен от всички нас че само ти можеш да отговаряш особено за турбо колите .Забравих да попитам ти като иди на срещата с какво се състезава ?Явно с нещо доста компетентно и добре направено :) Относно очите и слепите невиждам да съм хукнал да се издигам ,явно всичко е в твоето въображение :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ивчо, нервен ли си ? Нещо не успя да хванеш иронията ми и се пооплете в глупостите дето изплямпа :)Твоето мнение за електрониката беше по същия начин изпипано , изкопирах ти го просто с твоя пример и за твоя двор.Заеби няма кво да ти обяснявам и да ти махам кебапчетата от очите.Да аз бях на срещата , БЯХ! ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА - ти беше ли там да видиш с какво бях и дали се състезавах.Или пак беше колкото на всички останали срещи? Естествено ... не ми отговаряй.Колата ми не е готова, но това не разбрах защо го говориш? При условие, че ти ги уби всичките с приказки и накрая от толкова много газ си изгуби щеката за маслото .. гледай ти каква съдба.Пак те питам, нервен ли си или просто не ти стана хубаво , че ти отговорих на писанията :Dп.п. И викаш като обърка РС модела, "без да искаш" или ако мине номера кво ... ква им е разликата? ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЗНАЕШ... хайде бързо виж чичко гугъл какво пише :) :) :)Само внимавай пак да не объркаш с някой друг модел ... или да му набиеш една к16-ка за 250 коня хахахахах Боже, Боже , колко мъка има на тоя свят, Боже ...

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

не несъм нервен ,незнам защо трябва да слага турбина до 350 коня при положение че момчето търси по малко и колата ще е лагава такава турбина е на цена 1600лв ! Не ми отговори ти сериозен лис и с диагнозата за електрониката при положение че колата пуши от капачката ? Не несъм бил на националната ,нямах кола която да покажа :) Не ми отговори ти с какво толкова изблестя там нещо мега турбинирано или натокана атмосферка ? Щот и аз можеш да ида с колата за пазар ама не е там работата :)ПП Това за К16ката и 250те коня пак ли си сериозен ? Хората правят 316 коня с тази турбина ! Ама то вие с мегите може би неможете да ги вадите тез коне .ПП: Незнам защо предлагаш на хората да си слагат меги при положение че едно п28 ще му свърши идеална работа за средно налягане ,или толкова скъпа турбина ,при положение че има доста по евтини и не толкова лоши модели които ще му вършат същата работа ,май всичко е за печалбата ,ама и те са хора мисли за техните джобове :)

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Най-добрата турбина за д16а9, турбо... :) само да ви подсетя ,знам се и с двамата ама, преместете спора тая тема е интересна .Пък и вашия спор също!

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ако те не го преместят, аз ще го направя. Спокойно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен няма такова нещо като най-добра турбина,аз лично бих посъветвал момчето да следва този ред : Да си избере турбина според конете които иска да се постигнат После да се определи бюджета колко може да отдели за турбинаСлед като е наясно с бюджета да прецени дали да са нови или 2ра употреба и да набележи модели поне 4 модела и да разбере коя турбина какви коне при какви налягания вади ,и коя би била най-евтина и най-рационална за него/коя би била най-малко лагава/Ето ако се предържа към това определено няма да бъде прецакан

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тука се заформя мега-хонда !!! според мен сток ЕЦУ-то е доста по добро от мега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

пичове не мога да знам всичко все пак.. затова се обърнах към по знаещите...ще има промяна в кита със сигурност.. просто събирам инфо.. кита беше примерен исках вашето компетентно мнение както даркоси изказа..тъпо ми е когато чух днес " тоя и представа няма кво прави" еми верноо нямам и затова питам!!и да верно е че кита е снет от интернет но е достоверен и изкара 251 к.с на колела.. знам че може и повече.. и предпочитам на направя нещо добро с много лишения и за по голям период от време. отколкото да си експерементирам.. и да троша пари за боклуци... нито имам много пари нито нужните знания който са въпрос на време... но имам голямо желание и търпение да създам нещо красиво и истинско!!моля модераторите да заклучват темата няма да пиша повече по тази тема.... ще чета ще разпитвам и все ще му дойде времето да я подкарам но п оне аз знам че съм си я създал...вероятно тук няма да намеря много инфо затова ще търся из другите форуми...благодаря на тези от вас който дадоха някакъв съвет..

Редактирано от kalinski84

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

братле имаш ми скайпа знаеш че никога няма да те подведа и ще ти дам реален истински съвет !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...