ianiovski 13 #1 Публикувано 30 Юни, 2010 Абе хора вече нз на кой да вярвам , по-принцип си държа гумите на 1.9 -2.2 атмосфери .Обикновено така ми показваше на бензиностанцията,която зареждах.Но когато отидох до Екото там всики гуми ми ги показваше че са на 1.2 атмосфери,карах този от бензиностанцията да ми ги напомпа на 2.2( по техния компресор) . След това тръгнах за Русе осещах, че малко твърдо вози колата , но проблема идва от там, че от когато ми ги напомпаха от Екото волана при над 90 км/ч започва леко да вибрира (преди не беше така) . Карах така около 600 км до като се прибрах на Враца.Ходих до един сервиз да ми балансират двете предни гуми защото си мислех, че може да е от това .Но пак при 90 км/ч и нагоре ми прави същият проблем.Отидох на 2 др. бензиностанции да си проверя гумите и на едната ми показва че са 3 атмосфери а на другата 2.5,което за мен е много .Нз от къде може да е този проблем някакви идеи ??? 14" са ми гумите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 30 Юни, 2010 Иди при някой гумаджия там ще да е най точно и си ходи само примерно при него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 30 Юни, 2010 Или си вземи уред за мерене налягането в гумите. По бензиностанциите са им доста изтормозени, и сигурно не са калибрирани откакто са пуснати в употреба Аз си имам и помпа и уредче, и не се занимавам вече по бензиностанции Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #4 Отговорено 30 Юни, 2010 А вибрирането на волана от какво може да е?? При положение ,че са ми балансирани гумите и това се появи след помпането на Екото ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 30 Юни, 2010 Пробвай да завъртиш гумите - задните сложи отпред, и пробвай пак. Може и самите гуми да са се искривили, и като с амеки да обират вибрациите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #6 Отговорено 30 Юни, 2010 Наскоро се сблъсках със същия проблем. Решението да си помпиш гумите в сервиз или при гумаджия!Аз с тия бензиностанции се вкарах в голям филм и колата возеше много твърдо. Отивам накрая в сервиза и викам абе тряска ми отзад тропа нещо гледат ми гумите сичките между 3.2 и 3.5 атмосфери спаднахме ги до 2.2 и вече всичко е супер. Колата не тропа, дупките ги взимам меко, като карам по паваж, не броя паветата Май и аз ще се замисля да си взема помпичка и да вярвам само на себе си както е направил колегата vex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове