Orlin 43 #1 Публикувано 30 Юни, 2010 Привет колеги, вчера по обяд някъде се натъкнах на следния проблем. Като отворя някоя тема и виждам "най-горе" първото мнение в нея, а отдолу хронологичен списък на останалите мнения. За да видя определено мнение, трябва да го избера от списъка и то се появява непосредствено след същото първо мнение (първото седи dock-нато все едно). Гледах настройките в профила, нищо не намерих, което да ми помогне. Моля да ми кажете в мен ли е "проблема" или в софтуера на форума и дали има начин за връщане на стария изглед. Ето снимки, които да онагледят това за което говоря (втората е с увеличен мащаб, за да обхвана повече) Благодаря предварително !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #2 Отговорено 30 Юни, 2010 горе в дясно под кирилизатора има Опшънс >> избираш "Стандарт" и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #3 Отговорено 30 Юни, 2010 Горе в дясно където пише нов Отговор и Нова Тема под него има Опции. Цъкаш там после Изгледи където пише там трябва да го направиш Стандартен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #4 Отговорено 30 Юни, 2010 Благодаря stan4o. Във vBulletin софтуера, тези настройки са в control panel и затова останах очуден, като не ги намерих тук. Отново благодаря, дано поне съм полезен на други, изпаднали в подобна ситуация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #5 Отговорено 30 Юни, 2010 Почти на всяка страница в тоя раздел има такава тема. "Проблема" се появява когато търсиш през гугъл. Той индексира мнението в този режим и "бисквитката" го запомня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #6 Отговорено 30 Юни, 2010 Благодаря stan4o. Във vBulletin софтуера, тези настройки са в control panel и затова останах очуден, като не ги намерих тук. Отново благодаря, дано поне съм полезен на други, изпаднали в подобна ситуация Oпределено колега беше доста полезен . Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове