SEZER 35 #1 Публикувано 28 Юни, 2010 Здравейте!Намерих сивик 6та генерация VTI с 5 врати за 1200 евро във Швейцария. Обявата я свалиха от Mobile.de преди малко защото я запазих и не мога да ви е покажа. Колата е 1996 със 17" OZ, генерация на Magnaflow, фарове Angle Eyes, кристални стопове и други подобрения. Колата е ударена отзад (броня и 5та врата), но не е сериозен удър. Понеже Швейцария не е в ЕС и трябва да плащам мито и ДДС.Някой от вас купувал ли е кола от страна извън ЕС и знае ли как се процедира? Знам че ДДС-то е процент от фактурната стойност (това не е проблем), но ме притеснява има ли акциз и колко ще е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #2 Отговорено 29 Юни, 2010 Никой ли незнае нишо? До края на деня трябва да преведа парите. Нека ако някой знае какви такси ме очакват да сподели.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #3 Отговорено 29 Юни, 2010 Пиши на DJ Sprite неговата кола е от там и ще ти даде най-точна информация, въпреки че неговата е малко по-голяма от сивик ВТИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #4 Отговорено 29 Юни, 2010 За Мито и ДДС не знам, но Акциза ако евентуално се плаща е когато колата има над 163 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #5 Отговорено 29 Юни, 2010 нямаш акциз, обмитяваш я и я регистрираш в кат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #6 Отговорено 29 Юни, 2010 Мито и ДДС се плаща което се начислява по фактурна стойност ..за теб няма да е много .аз за 1000 франка тук платих към 300 кинта общо ...има един момент обаче ..ако няма евро табелка може да те карат да минеш типово одобрение -подобно на техно-тест което е още 490 кинта .успех колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #7 Отговорено 29 Юни, 2010 (Редактирано) Успех колега, дано да не е пирамида тва, защото е доста съмнителна цената. Редактирано 29 Юни, 2010 от Just Do It Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове