CaTaHaTa666 2 #1 Публикувано 24 Юни, 2010 Колеги пишете тука който смята да тръгва на 2-ри че да не си ходя самичак по пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #2 Отговорено 24 Юни, 2010 Аз ще тръгвам на 2-ри само че не знам в колко часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaTaHaTa666 2 #3 Отговорено 24 Юни, 2010 Ами колега на мен ми се иска да тръгнем към 4 за да пристигнем горе долу нормално време, но ако другите нямат възможност ще се съобразим така че да е удобно за всеки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #4 Отговорено 26 Юни, 2010 Ами аз нямам притенции за тръгване, взех си почивни дни така че ако има повече желаещи ще е добре ама си мислех да тръгнем по рано за да можем да си починем от пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaTaHaTa666 2 #5 Отговорено 27 Юни, 2010 Колега аз така като гледам май 2-ма ще пътуваме, но пак е по добре от сам !!! И едно момче от Търговище ще се присъедини и ще станем 3-ма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaTaHaTa666 2 #6 Отговорено 29 Юни, 2010 Хайде бе колеги не остана няма ли някоий да тръгва в петък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
glacier 1 #7 Отговорено 29 Юни, 2010 Колега аз така като гледам май 2-ма ще пътуваме, но пак е по добре от сам И едно момче от Търговище ще се присъедини и ще станем 3-маправилно сме 3 коли колеги да вметна че съм до 17:00 на работа тка че 17 : 15 , 17:20 мога да ви чакам на омв в търговище Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #8 Отговорено 30 Юни, 2010 Аз няма да мога да пътувам за съжаление с вас, т.к. трябва да седя до 6ч на работа в петък... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaTaHaTa666 2 #9 Отговорено 30 Юни, 2010 Ами колеги можем да тръгнем към 5:30 тогава, но към 6 и нещо вече ще е доста късно. Не можеш ли да се освободиш малко по рано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaTaHaTa666 2 #10 Отговорено 30 Юни, 2010 А между другото някой от вас знае ли пътя или ще караме на сляпо. А за колегата от Търговище... ако тръгнем в 5:30 ще ни чакаш бая на ОМВ-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
glacier 1 #11 Отговорено 30 Юни, 2010 А между другото някой от вас знае ли пътя или ще караме на сляпо. А за колегата от Търговище... ако тръгнем в 5:30 ще ни чакаш бая на ОМВ-тоняма проблем колега вие само се уточнете кога ще тръгнете от варна аз ще сложа 1 час за пътя до Т-ще и ще съм готов да се присъединя. пътя го знам тъй че няма проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #12 Отговорено 30 Юни, 2010 А между другото някой от вас знае ли пътя или ще караме на сляпо. А за колегата от Търговище... ако тръгнем в 5:30 ще ни чакаш бая на ОМВ-тоИзпратих запитване на адреса, който е публикуван на официалния сайт, понеже и на мен GPS-а ми е още в магазина и ми пратиха следния линк: http://maps.google.com/maps?f=d&source...mp;t=h&z=12 надявам се да ви помогне. А и отделно ми писаха, че ще има поставени и указателни табели. Аз горе-долу се ориентирах, само че ще пътувам с другите колеги - в събота сутринта. Ето и разяснението след линка:"Това е маршрута от Габрово до Узана, критичния момент е завоя на който се отклоняваш от бул. Никола Вапцаров, там има табела за Узана и едно мостче през което се минава. От там нататък няма какво да объркаш. Има табели за Узана, а и ние ще разположим още табели с логото на Хонда Фенклуб. Нагоре завоите са остри и опасни, така че моля карай внимателно.Поздрави,Екипа по организацията на Хонда НС2010" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #13 Отговорено 30 Юни, 2010 Ами дай да тръгнем по рано към 16:30 за да можем към 17:30 да сме дошли на време при колегата, за да не чака все пак ни мойем цял ден да сме там или например от сутринта да тръгнем и там да се по кефим на хотела и на басейна как то кажеш аз до обяд ще съм готов така че ти кажи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
glacier 1 #14 Отговорено 30 Юни, 2010 (Редактирано) Ами дай да тръгнем по рано към 16:30 за да можем към 17:30 да сме дошли на време при колегата, за да не чака все пак ни мойем цял ден да сме там или например от сутринта да тръгнем и там да се по кефим на хотела и на басейна как то кажеш аз до обяд ще съм готов така че ти кажи.Колеги аз само да кажа , че за мен най - добре е ако тръгнете в 16:30 или 17:00 и така ще сте в т-ще кам 17:30 - 18:00 да имам време да си насабера багажа че с тази работа до 17:00 колкото и да бързам се си ми трябват 20 30 мин да се оправя а не искам да седите и да ме чакате . Редактирано 30 Юни, 2010 от glacier Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #15 Отговорено 1 Юли, 2010 Ами колеги можем да тръгнем към 5:30 тогава, но към 6 и нещо вече ще е доста късно. Не можеш ли да се освободиш малко по раноТцк... принципно винаги в петък съм успявал да си тръгна дори и в 5, ако се налага, но този път трябва да замествам колега, т.к си пусна отпуска. Имах предчувствието, че ще изкочи някой НЕкъсмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaTaHaTa666 2 #16 Отговорено 1 Юли, 2010 (Редактирано) Добре колеги аз съм съгласен да се чакаме в 4:00 на лукойл-а и да идем на ОМВ-то в 5 там ще изчакаме другия колега и продължаваме хем малко ще си починем. Така че в 4:00 на лукойл. Ако сте съгласни пишете.П.П. Телефона ми е 0883356968 ако има няккво разминаване или нещо не ясно Редактирано 1 Юли, 2010 от CaTaHaTa666 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaTaHaTa666 2 #17 Отговорено 1 Юли, 2010 Абе loony вие колко маймуни ще сте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #18 Отговорено 1 Юли, 2010 В колата сме аз и приятелката ми, а за кой лукой става въпрос дето е след бившия мерцедес по магистралата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #19 Отговорено 1 Юли, 2010 аз Лукойлите малко не ги знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaTaHaTa666 2 #20 Отговорено 1 Юли, 2010 Точно за него става дума. Точно преди да се качиш на магистралата. А от кой квартал си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #21 Отговорено 1 Юли, 2010 (Редактирано) аз живея на центъра записах ти номера така че ако има нещо ще се чуем моя е 0894413124 казвам се Олег Редактирано 1 Юли, 2010 от Loony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaTaHaTa666 2 #22 Отговорено 1 Юли, 2010 Значи се чакаме на лукойл-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Loony 26 #23 Отговорено 1 Юли, 2010 Напъно си прав 16:00 там съм готов за пътуването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове