Archo 0 #1 Публикувано 24 Юни, 2010 Приятели сериозно съм се зарибил с идеята да си купя Civic седан и намерих една бройка в mobile.bg , та искам да питам какво да оглеждам ако отида да я видя и дали си струва цената . ето я колата : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=detailsотворен съм и към други предложения - Акорд след 98 , или пак Сивик но хечбек около 2002/3 . единственото ми задължително условие е да имат климатик и да са автоматици . четох темата за Хондите автоматици и отзивите за тях , но все пак да питам струва ли си инвестицията в автоматичната скоростна кутия . карам предимно градско и досега с ръчните кутии ми се счупиха краката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 24 Юни, 2010 Не разбирам много добре въпроса дали си струва инвестицията в автоматик. Не става дума за инвестиция - нито има допълнителни разходи, нито нещо друго. Кефа от автомата не е същия като от ръчката. Има го, но е друг тип кеф. Аз мислех, че много ще ме дразни, но за градско каране е супер. Повече на ежедневка с ръчни скорости няма да се кача. Ако успея да я докарам до там да имам една за всеки ден и една за кеф ще си взема пак с ръчни скорости, но до тогава ще е автомат. (95% от шофирането ми е градско). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Archo 0 #3 Отговорено 24 Юни, 2010 имам предвид дали е оправдана , като поддръжка . понеже съм чувал че поддръжката на кола автоматик е доста по солена от тази на ръчните скорости . искам да питам главно дали е здрава колата като цяло , чупи ли се , колко мангизи излиза поддръжката и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #4 Отговорено 24 Юни, 2010 имам предвид дали е оправдана , като поддръжка . понеже съм чувал че поддръжката на кола автоматик е доста по солена от тази на ръчните скорости . искам да питам главно дали е здрава колата като цяло , чупи ли се , колко мангизи излиза поддръжката и т.н.Като цяло като гледам е в доста добро състояние,относно това дали се чупи,бих казал че няма кола която по нашите пътища да не се чупи! Разхода ест. ще ти е с 2,3 по висок отколкото на ръчка! Иначе няма кво да счупиш по скоростите или мотор Късмет и Поздрави... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RECS 2 #5 Отговорено 21 Декември, 2010 На мен лично изборът на колегата да си вземе автоматик ми се вижда удачен особенно ако се кара в градове с голям трафик на движението автоматика си е голям кеф а относно модела на колата дали сивик или акорд важното е да е хонда 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове