Jump to content
Street-warrioR

Продавам ЦРХ 2ген. Д16З5

Recommended Posts

Здравейте колеги. :lol:

Дълго мислих какво да предприема и накрая реших да продам този ЦРХ, който 7 месеца след купуването му, така и не можах да карам! :bye: Просто предишните собственици не ми казаха всичко, а аз нямам накуп средствата да го оправя!

Колата е ЦРХ 2ген. преди фейслифта 1990г. с Д16З5 мотор! Оказа се, че на мотора му трябва нов колянов вал или пък да се шлайфа този + една биела! Купил съм комплект основни и биелни лагери, както и аксиален лагер, които давам с колата! Съединителя е нов! Колата има външни забележки, като преден капак за оправяне и калник в по-матов цвят! Лети джанти 15-ки криви :D с много хубави гуми FALКEN 195/50/15.

Рекса има спортно окачване (май е Билщайн) пружини + амортисйори с документи и ТУВ от Германия! Спортно гърне с 2 изхода бая големшки, пак с документи! Има ел. люк (я работи, я не :D ), шорт шифтър и конзолата за парното не е пукната! :punk: Ааа, спортен волан има! КОЛАТА Е НОВ ВНОС И НЕ Е РЕГИСТРИРАНА!

Намира се в гр. Враца.

ЦЕНА: 1500ЛВ - КРАЙНА - само окачването и гърнето струват толкова! Ако не го продам така, ще го почна на части! :lol:

0886 414 376 - Момчил, или на лични! :lol:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За някой, който мисли да я вземе и да я възкреси ще има и отсъпка :D Ма то, като се замисля, на човек, който не мисли да я прави - няма и да я дам! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПРОДАДЕНА! С радост ви съобщавам, че този Рекс много скоро ще стане турбо бегачка! !!! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...