Lubo_90 0 #1 Публикувано 23 Юни, 2010 Колегии, трябват ми мненип отностно тази част Honda CR-V 2002 година ( II-генерация) се нуждае от такава част понеже цилиндърчетата са се скапали и изобщо апаратите са остарели... Та от къде да си закупа такива ХУБАВИ и по възможност най-добри за цената си ? От къде да ги закупя...няма много такива модели в БГ че да ги търся на части..... мислех си да търся от и-нет но знаема какво ще ми докарат... МОЛЯ ОТЗОВЕТЕ СЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 23 Юни, 2010 В автоморга Хонда във Варна има две такива ЦРВ-та телефона го има в раздел Продава най-отгоре звънни и питай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 23 Юни, 2010 Само да вметна, че цилиндърчетата се скапват като не се сменя спирачната течност.И не можеш ли да смениш само цилиндърчетата? Какво се е скапало на апарата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubo_90 0 #4 Отговорено 23 Юни, 2010 Това не бях се сетил..с тази морга. Благодаря многоvex, специално цилиндъра е за смяна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 23 Юни, 2010 Ми значи сменяш само цилиндърчето (като се уверяваш че е правилния размер) поюс ремонтен комплект и си ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubo_90 0 #6 Отговорено 23 Юни, 2010 Ми значи сменяш само цилиндърчето (като се уверяваш че е правилния размер) поюс ремонтен комплект и си ти сега пък какъв е този ремонтен комплект..и най-важното, от къде да си го набавя ? (сори, ама много не ги разбирам) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #7 Отговорено 23 Юни, 2010 Ремонтния комплект са гумичките по апарата които е добре да се подменят. Могат да се набавят от официалните представители на Хонда, или други алтернативи. Аз лично си ги поръчах от щатите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #8 Отговорено 25 Юни, 2010 Цилиндърче да купуваш втора ръка е глупаво. Новото пък е прекалено скъпо. Най-добрия вариант е да идеш при стругар да ти направи цилиндърче. Ако искаш най-доброто, го караш да ти го направи от неръждавейка. За ремонтен комплект може да попиташ колегата ms_auto. За прелюд/сивик цената е 30 лв за двете колела. Комплекта включва гумен О-пръстен, маншон за буталцето и грес. Просто при разглобяване на апарата е вероятно да скъсаш някои от тях, ако вече не са скъсани, а и е добра профилактика все пак. И на мен ми предстои ремонт на задните апарати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове