Jump to content
Ekzotik

Подходящи места за Драг във Варненско

Recommended Posts

Ами то може по една 330 да ударим и все пак аз съм примерен шофиор не карам не пил :beer: или обратно беше :plane: Аз съм повече навит за гонки, но ядене не отказвам, барбекюто върви и с кола или някой натурален сок

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гонките те са основнотоПък за хапването може би кой както си прецени вече.Аз лично мисля да се погоня подобаващо и после зависи как се развият нещата другите работи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някакво инфо за тая писта в Суворо има ли смисал в какво състояние е,дали наистина е по малка от 400м както един колега каза.Аз в гугъл ни6то не намерих.............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НЕка да видим колко човека ще се съберем тука!И тогава да ударим една дата и отиваме да си изтормозим колите :ПТака че който е навит да казва :)

Ааа аз мойта не я тормозя, само срещу crazy_job мога да се пусна, както и някоя d13ka , d15ka и евентуално нещо по-голямо ей така за спорта.П.П. А дано се съберем толкова хора. колкото коли изброих :)
Имаш и Д15-ка в мое лице :P само да има лев за бенз ще дойда и аз :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За колегите, които се чудят колко е дълга пистата - мен това не ме интересува щото и да 2 километра аз съм толкова бавен, че не мога да се набера достатъчно та да не мога да спра.А за колегата atoma айде бе човек, аз от толко много време чакам да се запознаем, че с удоволствие ще те пусна да ме бягаш та да си напрайш кефа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте Компанията;)!!Абе днеска едно аверче ми каза че имало някаква селскостопнска писта така да се изразя в Орешак:rolleyes:!По близичко ;)Знаете ли нещо по въпроса??????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледах у Гуглето не можах да видя нищо което да прилича на писта около това село.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледах у Гуглето не можах да видя нищо което да прилича на писта около това село.

Незнам но днес още един ми потвърди че имало такава работа в Орешак.И аз гледах в гугъла но нищо не излезе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееее Чичо Гугъл знае всичко !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееее Чичо Гугъл знае всичко !

ХАХАХ в тоя случай НЕ :Д

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля,че не трябва да се притесняваме относно "фуражките".Като ходих миналата година нямаше никакъв проблем.Мои познати ходеха доста често и полиция не е ходила нито веднъж.Дори се бях пуснал с Д14-ката(англичанка)ей така просто за спорта и наказах две вектри които ми бяха навити - 1,8/90к.с. и 2.0/115к.с. http://vbox7.com/play:b9c64559Извинявам се за лошото качество.

Имах в предвид във града, ако мислите да правите нещо. Иначе за писти извън града нещата стоят малко по-различно. От доверен източник знам, че в момента на патрулките им дават по 1 - 2л. гориво да изгарят на смяна. :):) :) Поне за нощната смяна е така. Едва ли някой патрул ще рискува да стане за резил по вестниците. Представете си заглавие във вестника или главна новина в новините в 20:00ч. "Патрулка закъса докато се опитваше да настигне рейсъри от фенклуба на известна японска марка автомобили.Патрулката останала без гориво по средата на гонката!"Направо като реклама на Хонда звучи - ем бързи, ем не гълтат много! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде колеги какво стана с този тема май я забравихте вече.Кога и къде ще е този Драг ден на Хонда фен клуб.п.с.Колега men4e размина ти се да те наказвам с моята D15zleeeee. ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми те ходиха на КРз-то и се нарадваха се там сега спокойни :P;):lol: дайте пак пишети кой ден искате мойе някоя вечер то не пречи стига да не вали

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде колеги какво стана с този тема май я забравихте вече.Кога и къде ще е този Драг ден на Хонда фен клуб.п.с.Колега men4e размина ти се да те наказвам с моята D15zleeeee. :lol::)

Продаох си моята, мноооого ме е чд че недойдох миналия път да се пробваме. Гоина и половина я карам и така и не се пуснах със същата.Надявам се да не седя дълго без кола и скоро да се похваля с нова по-пъгавичка Онда и тогава да се дърпаме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми те ходиха на КРз-то и се нарадваха се там сега спокойни :D:lol::) дайте пак пишети кой ден искате мойе някоя вечер то не пречи стига да не вали

Ами всички "Те" бяхме общо 5 коли :D и голямо дърпане падна :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми те ходиха на КРз-то и се нарадваха се там сега спокойни :D:lol::) дайте пак пишети кой ден искате мойе някоя вечер то не пречи стига да не вали

Ами всички "Те" бяхме общо 5 коли :D и голямо дърпане падна :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...