Dragomirov 10 #1 Публикувано 18 Юни, 2010 Здравейте колеги !!! Карам Prelude H23 автоматик. Понякога ( не винаги ) при включване на директна или задна предавка се усеща едно придърпване ... все едно ги включва по рязко предавките. Някой да знае за какво става въпрос ... проблем ли е ... трябва ли да взимам мерки за напред ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1602 #2 Отговорено 18 Юни, 2010 При мен "ритането" се оправи (почти) със смяна на маслото. Четири пъти по 2,5 литра. Маслото е Хонда ATF Z1, предполагам, че за Прелюда ще е същото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #3 Отговорено 18 Юни, 2010 Имам и аз автоматик. Имах същия проблем (ако може така да се нарече). Освен този проблем имах и проблем с трудно влизане и излизане на положение P. Закарах я на майстор и той оправи P-то и придръпването. Обясни ми че механизма за превключване се е поизносил но го е "настроил" (каквото и да значи това). Сега пак се получава придръпване но доста рядко и не е така рязко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове