Jump to content
honda_9977

Хондови изходящи колектори

Recommended Posts

Въпроса ми е от кой модел сивик стават изходяшите колектори за роувър 200 и дали изобщо стават,едно приятелче ме помоли да ви питам,защото от роувър форума не са му отговорили нищо.Благодаря ви предварително.Поздрави на всички :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Въпроса ми е от кой модел сивик стават изходяшите колектори за роувър 200 и дали изобщо стават,едно приятелче ме помоли да ви питам,защото от роувър форума не са му отговорили нищо.Благодаря ви предварително.Поздрави на всички :)

Бих могъл да ти помогна ако поне знам годината на колата и колко кубика е двигатела . По възможност кода на двигатела.Ровер използват хонда двигатели със сигорност . Проблема е че японците са доста умни и променят дори и с малко дадени части в един и същи модел в различни години за да немогат лесно да се заменят от други коли или модели а да се купуват директно от производитела. Това е което аз знам и сам се бил зблъсквал до сега специално с Хонда Редактирано от Honda Type R

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ровър 200/400 след '95г.използват двг Хонда D16, но само в автоматик версията. Моя е с D16Y3. Определено колекторите от D16 не стават на двг Ровър. Преди '95-а също ползват Хонда, но не знам кои двигатели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса ми е от кой модел сивик стават изходяшите колектори за роувър 200 и дали изобщо стават,едно приятелче ме помоли да ви питам,защото от роувър форума не са му отговорили нищо.Благодаря ви предварително.Поздрави на всички :plane:

Бих могъл да ти помогна ако поне знам годината на колата и колко кубика е двигатела . По възможност кода на двигатела.Ровер използват хонда двигатели със сигорност . Проблема е че японците са доста умни и променят дори и с малко дадени части в един и същи модел в различни години за да немогат лесно да се заменят от други коли или модели а да се купуват директно от производитела. Това е което аз знам и сам се бил зблъсквал до сега специално с Хонда
колега колата е 2000 година за номера ще питам и ще пиша

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега колата е 2000 година за номера ще питам и ще пиша

Не пиши, щом е тази година нищо от Хонда не става на двигателя на роро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за изчерпателните отговири можете да заключвате темата тогава.:)Поздрави на всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...