Jump to content
R-Racing

Световен ден за борба с наркотичните вещества

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги и приятели искам да ви помоля за вашата подкрепа.На 26.06.2010г. СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С НАРКОТИЧНИТЕ ВЕЩЕСТВА - искам да ви помоля всички да бъдем съпричастни към тази инициатива защотото това е много важно нещо , вярвам всички разбирате и знаете за проблема... но единственното е че никой нищо не прави а този проблем стой в дънното на всички злини причинени от млади хора в Българния и не само :redx:!Затова ви моля за вашата подкрепа за едно добро бъдещете за децата на България :afro:!кликнете ТУК и се присъединете към нашата група ... и ако не ви е трудно изявете желание "ще присъствам" дори и духом :o-В момента работим по този въпрос много усилено уеб сайт и форум са в процес на развитие вярвам че до няколко дена вече ще са факт и не само и по много други идей някой от тях вече с потвърден успех... и така че АКО НЯКОЙ ОТ ВАС има някакви идея , съвети , препоръки или просто иска да помогне както правя и аз нека се свърже с мен по мейл или скайп отворен съм за предложения и идей работим заедно с Община Пловдив и много други организаций... d.rusev977@abv.bgskype: techcntrlБлагодаря ви предварително ПоздравиД.Русев-Съжелявам за грешката в заглавието .. ако може модераторите да я оправят ...

Редактирано от HondaRacing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепен си вече. Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Смешното е, че на аватара ти е най-големия наркоман - Др. Хаус :thumbs1: (в добрия смисъл)

Редактирано от Hot Sauce

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...