WaveMastaa 18 #1 Публикувано 13 Юни, 2010 Окрилен от идеята за тема, в която се прави състезание за визуален тунинг на коли, се замислих и си казах.... зашо да не направим тема, която да е фотоконкурс. Идеята е следната - месечен конкурс на снимки, направени от нас, с наши фотоапарати, класът на апарата не е от значение, на предварително определена тема. В последната една седмица на месеца се пуска анкета, в която се гласува и снимката, спечелила най-много гласове, носи на автора си морална награда, или ако някой се нагърби - някаква малка награда. Или малко по-разгърнато обянснено. В началото на всеки месец се определя темата на конкурса - вода, гора, планина, хонда, жега, лято, цици, дини.... всичко, което може да провокира колегите да снимат и да пуснат снимки. Всеки да има право на три снимки, за да има реална конкуренция между участниците. Трите снимки се пращат само на предварително посочен мейл и в последната седмица на месеца се пуска анкета, в която потребителите на форума в крайна сметка да изберат една снимка, която да спечели. В анкетата снимките се пускат анонимно разбира се, за да няма пристрастия и за да се гласува за снимка, а не за потребител. Нужен е един организатор на конкурса, който да събира и да пази снимките, пратени на мейла, както и да не издава коя снимка на кого е. Името на победителя се разкрива разбира се след края на конкурса. За наградата - може да е само признанието на гласувалите, може, ако някой се нагърби с осигуряването на някаква малка награда, да е нещо символично - ключодържател, бира на някоя седмична... нещо такова. Идеята не ми е да се конкурират темите за дигиталния визуален тунинг на форума, а да се разбудят колегите и потребителите и да се сетят, че в разделите на форума може да има и забавни и полезни теми, различни от "кой с каква газова кара"," кой на колко ракии е в момента", "кой има бенка на задника" ит.н. Тази тема я пускам тука, защото дълго време се чудех къде да я поместя - дали в общите или офф топик. Ако модераторите преценят, че темата ще е по-подходящо да се премести в някой от тези раздели - да я местят. И да, тази тема е сондажна - да събуди интереса на колегите и да се види има ли желаещи. Аз лично с удоволствие бих участвал, бих и организирал първите няколко конкурса. Давайте, вие сте на ред - искате ли или не? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 14 Юни, 2010 Идеята е екстра, аз бих участвал в такова чудо. Можем и да си съберем някакви пари участниците и спечелилия да ги вземе за да ни почерпи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 14 Юни, 2010 Пепи (a.k.a WaveMastaa) обръщам се така към теб понеже се познаваме лично, ще те питам направо имаш ли желанието ти да се нагърбиш с тази организация за конкурса. Не визирам наградите на този етап поне. А тематиката на конкурса (месечни, седмични и тн.) и подредбата на снимките и анкетите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #4 Отговорено 14 Юни, 2010 Палци горе Доста хора има дето щракат от форума, ще се получи интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #5 Отговорено 14 Юни, 2010 Аз мога да ви дам първата тема за конкурса: Как видях 7-мата национална среща на хонда феновете в България 2-4 юли 2010 м. Узана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #6 Отговорено 14 Юни, 2010 Пепи (a.k.a WaveMastaa) обръщам се така към теб понеже се познаваме лично, ще те питам направо имаш ли желанието ти да се нагърбиш с тази организация за конкурса. Не визирам наградите на този етап поне. А тематиката на конкурса (месечни, седмични и тн.) и подредбата на снимките и анкетите?Аз го казах в началото на темата, няма проблем да пусна темата, да се определи темата на фотоконкурса и т.н. Само някой трябва да ме ориентира с начина на качване на снимки и как се пуска анкета. И моля, който ми знае името... нека не ме нарича "пепи".... не ми е приятно и това е едно от малкото неща, за които се засягам.Смятам да пускам темата в Off Topic... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #7 Отговорено 14 Юни, 2010 Идеята е добра С качването на снимки и анкета ще се справиш лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #8 Отговорено 14 Юни, 2010 Съжелявам, не знаех или съм забравил (че не съм си пил гинкобилобата). Пусния в Офф Топика ще я закача важна. Трябва да си харесаме тема. Със техническите подробности около анкета и качване на снимки ще помагам.Кой ще се ангажира да направи предложенията анонимни. Тоест кой ще приема снимките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #9 Отговорено 14 Юни, 2010 Предлагам да направим един мейл, на който да се пращат снимките, или пък може някой да посочи личен мейл. След малко правя темата, нека колегите да я видят и като стане ясно кой ще участва, да пуснем някакъв мейл в темата. За сега аз ще се нагърбя с отговорността да поорганизирам първия конкурс.Даже смятам да предложа три предложения за тема на фотоконкурса, от които заинтересованите колеги да гласуват в темата, и да си изберат една тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #10 Отговорено 15 Юни, 2010 Супер идейка, давайте, ще следя с интерес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #11 Отговорено 15 Юни, 2010 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #12 Отговорено 15 Юни, 2010 Добре, ако искате аз ще се занимая със снимките, давам един мейл и се почваме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar7iness 0 #13 Отговорено 16 Юли, 2010 Идеята е Страхотна --------------------------------------------------------- HONDA CIVIC R TYPE (H) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #14 Отговорено 16 Юли, 2010 И вече усъществена колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове